Din indkøbskurv er tom.

1 til 60 af 631

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter stigende

1 til 60 af 631

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter stigende

Har har du mulighed for at sortere i vores mere end 3000 forskellige produkter via alder.
Når man handler legetøj er det vigtigt at se på alders indikationen, da legetøj med små dele kan udgøre en sikkerheds risiko hvis barnet ikke er gammel nok, ligesom legetøjet kan mangle udfordringer hvis barnet er blevet for stor til et givent stykke legetøj.
Børn gennemgår mange forskellige faser i deres opvækst, og det er derfor vigtigt at legetøjet stimulerer og udvikler de rigtige sanser mm. - på de rigtige tidspunkter! Du kan læse mere om de forskellige aldre og hvad dette indebærer herunder.
Husk at alle produkter på Sundleg.dk opfylder strenge kvalitets- og sikkers krav, ligesom alt er 100% fri for skadelige stoffer.
Da mindre børn samtidig ynder at putte ALT i munden er det også vigtigt at der er benyttet 100% giftFRI maling, hvilket er tilfældet i alle vores produkter. Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice afdeling på: kundeservice@sundleg.dk.

 

Legetøj 0-1 år                Legetøj 1-2 år

Legetøj 3-4 år                Legetøj 5-6 år

 

Sorter i legetøj til alle aldre på sundleg.dk

Her hos Sundleg.dk gør vi rigtigt meget for at give vores kunder en god og problemfri oplevelse, når de handler her på vores hjemmeside. Med så stort et udvalg inden for både legetøj og udstyr til børn og deres forældre som det, vi ligger inde med her hos Sundleg.dk, er det vigtigt, at du som kunde har mulighed for at sortere i udvalget af varer. Derfor har vi her på denne side valgt at sortere vores samlede udvalg af legetøj og udstyr efter en enkel alders opdeling.

Alders opdeling er et vigtigt redskab at benytte sig af, når man har med børn og deres sundhed samt udvikling at gøre. Børn udvikler sig i forskellige faser i takt med, at de bliver ældre, og det er derfor som forældre vigtigt, at man køber legetøj og andet udstyr, der er alders svarende til sit barn. Det gælder både med hensyn til barnets muligheder for at udvikle sig igennem legen med eksempelvist legetøjet her fra Sundleg.dk, men det gælder i høj grad også barnets sikkerhed igennem en kompetent alders opdeling. Små børn har en tendens til at putte alting i munden, og deres legetøj og udstyr skal derfor være uden små og skarpe løse dele og samtidig fremstillet af materialer, der ikke indeholder skadelige eller farlige stoffer og kemikalier. Det er her, en alders opdeling som den, du finder her hos Sundleg.dk, kan være yderst behjælpelig. Vores første kategori inden for vores alders opdeling henvender sig nemlig til de helt små børn med legetøj 0-1 år. Legetøjet i denne kategori inden for vores alders opdeling henvender sig især til sanserne, da det i høj grad er disse, små børn i alderen 0-1 år anvender i deres leg og udforskning af omverdenen. Rangler og bamser i friske og stærke farver og indbygget raslen er ideelle former for legetøj 0-1 år.

Den næste kategori i vores alders opdeling er legetøj 1-2 år. Her er det vigtigt at styrke barnets nysgerrighed og forståelse for omgivelserne. Barnets individualitet er her i centrum for dets udvikling, og det kan man let styrke igennem leg med sjovt legetøj her fra Sundleg.dk. Vores smarte alders opdeling gør det let og enkelt at finde frem til sjovt legetøj, der passer perfekt til aktive børn i alderen 1-2 år, der gerne må udfordres lidt mere end de 0-1 årige, men samtidig under nogle sikre og enkle rammer, der tilgodeser barnets sundhed og trivsel på dette alderstrin.

Vores alders opdeling her hos Sundleg.dk byder også på en kategori med legetøj 3-4 år. Her er der som regel fuld fart over feltet, da barnets motoriske evner er ved at være godt udviklede. Det er derfor vigtigt via vores alders opdeling at finde legetøj, der kan være med til at styrke og udvikle barnets evner og kompetencer yderligere, så det kan komme godt videre til det næste udviklings stadie i barndommen.

Sidst men ikke mindst byder vores alders opdeling på en kategori med legetøj 5-6 år. Her kan barnet det meste selv og ønsker også at udtrykke sin individualitet og selvstændighed igennem legen. Vores alders opdeling inden for legetøj og udstyr her hos Sundleg.dk gør det muligt at imødekomme disse behov hos de 5-6 årige på en god og naturlig måde, der blidt udfordrer barnet igennem sjov og lærerig leg.

Er du i tvivl om, hvilken type legetøj der passer bedst til lige netop dit barn og dets alders trin, så er vores alders opdeling her hos Sundleg.dk en rigtigt god funktion at benytte sig af. På den måde kan både du og dit barn få mest muligt ud af det sunde og gode legetøj inden for vores alders opdeling, som du køber her hos Sundleg.dk.

please wait...