a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Legetøj til 2 årig

Viser 1–44 af 304 resultater

Legetøj til 2 årig

Efterhånden som dine børn bliver lidt ældre og mere aktive, kan du også introducere legetøj til 2 årig der fremmer mere fysisk leg såsom en trehjulet cykel eller en gåbil. Når du viser dem hvordan de bruger dette legetøj, skal du altid sørge for at de er opmærksomme på sikkerhedsmæssige overvejelser såsom at bære en hjelm og indarbejde en forståelse for, at hvis de kører på deres trehjulede cykel, skal de også have deres hjelm på.

Sammen med uafhængighed kommer udvidede sprogfærdigheder. Barnet kan nu tale i korte sætninger og er blevet mere målrettet og fortælle dig, hvad han eller hun har brug for eller ønsker. De begynder også at forstå abstrakte begreber, kan bede om mere mælk og spørge, om de må gå i seng senere etc. Men de forstår stadig ikke, hvad næste måned eller næste år betyder.

De kan danne mentale billeder og være i stand til at organisere sit legetøj efter størrelse, farve eller form. Deres hukommelse forbedres, og de kan muligvis fortælle dig i  ved sengetid hvad han eller hun fik til frokost. Et fåtal af 2-årige kender også nogle få farver og bogstaver og kan tælle til 10 eller endda højere. Små børn er livlige små mennesker, så kig efter legetøj og aktiviteter der giver dit barn en måde at kanalisere sin energi ud på. Se også efter legetøj, der udfordrer deres udviklende sind.

Dette er også en god alder til at introducere legetøj, der inkorporerer kognitiv færdighedsopbygning. Kinetisk sand er en stor sensorisk aktivitet, der hjælper børn med at praktisere skrivning ved at danne figurer eller bogstaver i sandet. De kan øve sig på at tegne eller skrive deres navne. At introducere dit barn til et staffeli kan hjælpe med at udvikle deres finmotoriske kontrol ved at lade dem øve sig i, hvordan man holder på kridt, en pensel osv. Et staffeli vil også fremme kreativitet ved at lade dit barn bruge deres fantasi til at skabe smuk kunst.

Mere komplekse bygningssæt som magnetiske sæt er en god måde at fremme kreativitet og problemløsning på, uanset om barnet prøver at bygge den samme struktur der er afbildet på kassen eller skabe deres eget mesterværk. Hvis sættet leveres med forskellige farvede blokke, kan du også øve ved at tælle og sortere hver farve.

Det at tælle alt sit legetøj er også godt til at hjælpe dit barn med at fortsætte med at lære om tal. Dette legetøj kan variere fra enkle stabeltårne til indendørs bowlesæt. Legetøj, der tilskynder børn til at lege med andre, hjælper dem også med at opbygge sociale færdigheder. At indarbejde leg i dit barns dag kan være både sjovt og gavnligt for deres vækst.