a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Legetøj til 3 årig

Viser 1–44 af 174 resultater

Legetøj til 3 årig

Du spekulerer måske på, hvordan vi har bestemt, hvilke af vores legetøj der er de mest populære hos denne bestemte aldersgruppe. Når alt kommer til alt inkluderer de fleste producenter et bredt anbefalet aldersinterval for deres produkter snarere end en bestemt alder. Men hos Sundleg gør vi tingene lidt anderledes. Vores aldersmæssige egnethedssystem er baseret på reel feedback fra vores kunder, forældrene, lærerne, plejepersonale, venner og familiemedlemmer, som har købt disse varer og har givet os detaljerede svar, der gør det lettere at bedømme hvert legetøj baseret på hvilke aldre der vil nyde det mest. Så når du vælger noget fra denne serie legetøj til 3 årig ved du, at du får noget der er lige det rigtige for det barn, du har i tankerne.

At lære kan være sjovt, så børn i denne alder indtager konstant information, så det er vigtigt at give dem legetøj, spil, puslespil og bøger, der kan hjælpe med at drage fordel af deres evne til at lære med hurtig hastighed. Vores lærende legetøj er designet med dit barns udvikling i tankerne. Gennemse vores produkter for at finde legetøj, der hjælper med sprog, finmotorik, visuel-rumlige færdigheder, kommunikation og andre vigtige færdigheder, de har brug for i hele deres liv.

Når dit barn når sin treårs fødselsdag er han eller hun sandsynligvis klar til mere udfordrende legetøj. Børn i denne alder er normalt gode til at gå, løbe og hoppe, så det kan være meget sjovt at lege med sportsudstyr til børn. De vil også begynde at forholde sig til og fokusere på andre børn, så det kan være et godt tidspunkt at prøve gruppeleg.

Efterhånden som de bliver ældre, bliver dit lille barn mere fantasifuldt og begynder at udvikle sine egne historier, karakterer, plot og eventyr. Opmuntr deres kreativitet ved at give dem rekvisitter til rolleleg - en simpel papkasse kan blive en vogn, et rumskib, et fort osv. Din 3-årige er nu også i stand til at resonnere logisk (selvom han eller hun ikke altid vælger at gøre det!), hvilket betyder, at det er legetøj der kræver sortering eller skal bygges der hitter nu. Det kan både være at skulle følge en vejledning eller bruge sin fantasi til at bygge og skabe.

Dit barns forbedrede fingerfærdighed betyder også, at hun eller han også er i stand til at lave meget mere finmotorisk leg: dette er en alder hvor modellervoks, puslespil og male og tegning kommer til deres ret. Men måske er det største hit af alt legetøj der fremkalder rolleleg - især hvis det handler om at udføre roller (læge, kok, lærer, lokomotivfører, astronaut).