Din indkøbskurv er tom.

Inspiration til sunde legeaktiviteter hos børn


Kunne du godt tænke dig at få dine børn til at læse mere, men er du i tvivl om, hvilke bøger du skal købe eller låne på biblioteket til dem? Mangler du inspiration til andre former for sund leg, så dine børn kan få læring og udvikle sig, samtidig med at de udforsker deres kreative sider, i stedet for at sidde og kigge ind i en skærm hele dagen? Så er du kommet til det helt rette sted...

Smarte spiderman-ure til børn


Spiderman er en af de mest populære fortællinger og superhelte i hele verden. Det skyldes muligvis karakterens spektakulære historie og dobbeltliv, som giver stof til eftertanke. Spiderman er også et hit blandt mange børn, og spiderman-legetøj i alle afskygninger pryder med garanti en del børneværelser...

Køb sundt legetøj til dit barn


Når det kommer til dit barns sundhed, skal du ikke gå på kompromis. Sundhed er altid en god investering, og hvis legetøjet skal være fri for sundhedsskadelige stoffer, koster det ofte lidt mere. Vælg derfor dit legetøj med omhu og undersøg, hvad der er skadeligt for dit barn i legetøjet, inden du køber det...

Husk at gøre noget for dig selv som mor


Det ingen hemmelighed, at det er hårdt at blive mor. Man tilsidesætter alle sine behov for at opfylde den lille nys behov.

Tre gode råd til, hvordan du indretter det smukke men funktionelle børneværelse


Det smukke men funktionelle børneværelse kommer ikke uden arbejde. Der er forskellige metoder, som du kan bruge, når du skal indrette børneværelset i hjemmet, så det både matcher barnets interesser og beholder den funktionalitet, som der er behov for

Guiden til det perfekte legekøkken + legetøjskøkken til dit barn


Har du også gået og spekuleret en del over, hvilket slags legekøkken + legetøjskøkken, som du skal købe til dit barn? Måske har du overvejet om det overhovedet er nødvendigt at investere i et sådan køkken?

Børn har brug for at være aktive


Som forældre er det vigtigt at prioritere bevægelse og motorik i dit barns opvækst. Allerede i en tidlig alder vil børn bruge deres mobilitet til at udforske nye omgivelser, samt skabe kontakt til andre. Man skal huske at være gode rollemodeller for barnet gennem hele opvæksten, og dermed anerkende det, når barnet bruger kroppen aktivt, da det er vigtigt at have fokus på motorik og bevægelse fra start af, så barnet får en lyst til at være aktiv senere hen i livet.

Giv dit barn den bedste start på livet


Det er helt fantastisk at blive forældre. På trods af dette er det utrolig hårdt arbejde. Mange forældre kæmper med spørgsmålet om, hvordan man er den bedste forælder for sit barn, imens der i virkeligheden ikke findes ét klart svar på dette. Alle forældre ønsker at give deres børn den bedste start på livet. I denne artikel kan du finde lidt inspiration til hvordan.

3 gaver du ikke må glemme til den gravide kvinde


Kender du en kvinde, som snart skal have et barn? Så er der en række gaver, som du skal huske at investere i. At få et barn er et helt nyt kapitel i livet, og derfor er det de færreste, der har alt, hvad der skal bruges til at opfostre et barn.

Disse 3 øvelser vil dit barn elske


Uanset om du er mor eller far, så er det vigtigt at få rørt sig i løbet af dagen. De tidlige morgenstunder og travle hverdage giver ringe mulighed for motion, og præcis derfor skal du udnytte din tid med barnet og skabe et rum og lyst til bevægelse.

please wait...