Din indkøbskurv er tom.

Gør dit barn ekstra begejstret for svømning med en havfruehale


Svømning med en havfruehale er en trend, som er blevet utroligt populær inden for de sidste par år. Trenden - svømning med en havfruehale - går i al sin enkelthed ud på, at man anskaffer sig en farvestrålende havfruehale, hvorefter man forvandles til det farvestrålende fabelvæsen, og kan svømme ved hjælp af den “finne”, der sidder for enden af havfruehalen. Hvis du er blevet nysgerrig på at vide mere om, hvad det nærmere indebærer at svømme med en havfruehale, kan du læse meget mere om det i denne artikel.

Sådan vælger du imellem de mange smarte pusletasker


Når man bliver forælder er det slut med livet som man kender det. Dermed ikke sagt, at dit liv bliver dårligere eller kedeligt, men det bliver anderledes. Tidligere tilbragte du dine lørdage med vennerne eller veninderne i byen med kulørte drinks, høj musik og dans på dansegulvet til de tidlige morgentimer. Nu går dine lørdage med at sove. Gerne tidligt på aftenen,

Legetøjsbutik


Internettet er fyldt med eksempler på den slags, og platforme på sociale medier har helt sikkert nogle sider der afskrækker potentielle kunder fra at købe hos visse detailhandlere. Derfor ville vi alle elske at vide, hvordan man identificerer detailhandlere, der ikke er værd at bruge tid eller penge på. Vi ønsker alle tøjvarer af høj kvalitet, drenge legetøj, dekorationer eller apparater. Med hensyn til at finde en pålidelig online legetøjsbutik har vi nogle tip og tricks til, hvordan du kan identificere dem.

Black Friday legetøj udsalg


Black Friday er den helt store handelsdag! Her kan du få gode råd og tips til de gode juleindkøb. Er det legetøj eller babyudstyr du er på udkig efter, så finder du det hele hos Sundleg.

Hvilket legetøj til 1 årig?


Her finder en guide til det bedste legetøj til 1 årig. Vi har lavet en lille oversigt over de mest populære ting til de små på 1 år.

Legetøjsbutik med lærerigt legetøj


Kend fordelene ved læringsmæsigt legetøj. For at hjælpe dig lidt på vej, kommer der her nogle dokumenterede fordele, som børn kan få når de leger med lærende legetøj.

Høreværn til baby – Beskyt de små


Sommeren er kommet, og det er tid til festival og andre arrangementer som kan larme og skade de mindstes ører. Studier har vist at høreskader ofte opstår allerede i børnenes først år, hvis de udsættes for høje lyde og støj. Det er derfor en rigtig god idè at beskytte og skærme, især babyer og små børn, for alt for meget larm...

Badebassin til haven


Overvejer du at forkæle dit barn med et lækkert badebassin? Så læs mere her. Vi tager et kig på nogle af de mest populære bassiner til børn, og du kan læse mere om hvordan man bedst puster et badebassin op.

Optimer din træning med en vægtvest


Løbesporten er på hastig fremgang i Danmark i disse år, og der tegner sig et mønster hvor ”længere er bedre”. Men hvad nu hvis man kunne øge belastningen, og dermed øge effektiviteten og forkorte ruten?

Forkølelsessår kan smitte via legetøj!


Når børn deler legetøj i institutioner eller hjemme overføres bakterier og vira nemt fra syge børn til raske. En af de mest smitsomme virale sygdomme vi kender til i Danmark, er den virus, der forårsager forkølelsessår, nemlig herpes simplex virus type 1 (HSV-1). Derfor er der god grund til indføre rutiner i hverdagen, som kan reducere smittefaren.

please wait...