Din indkøbskurv er tom.

Black Friday legetøj udsalg


Fredag i slutningen af november er dagen for den populære Black Friday. Det er denne dag, hvor du har muligheden for at købe alle julegaverne og samtidig finde de bedste legetøj udsalg.

Hvornår er det Black Friday?

2016 – fredag d. 25. November 2016

2017 – fredag d. 24. November 2017

2018 – fredag d. 23. November 2018

2019 – fredag d. 29. November 2019

2020 - fredag d. 27. november 2020

Hvad er Black Friday?

Black Friday er dagen efter Thanksgiving i november. Ofte betragtes det som starten på ferieshoppingruset, der finder sted hvert år. Denne dag er vokset til en shoppingferie, da alle forhandlere tilbyder vilde rabatter og tilbud på populært legetøj for at øge omsætningen i deres butik. Tilbud kan ofte findes på varer til langt under normalprisen. Dagen for Black Friday er vokset til en årlig begivenhed, som detailhandlere værner om og shoppere afskyr. Salget fortsætter med at udvide sig hver november, og længden på tilbud øges, når vanviddet spreder sig mere og mere online. Ikke kun er større detailkæder involverede, men små pop-up butikker er også kommet til. Black Friday fortsætter med at udvikle sig hvert år, og vi forventer, at 2019 ikke bliver anderledes.

Hvorfor kaldes det Black Friday?

Navnet Black Friday blev vedtaget, fordi på denne dag går virksomheder dybt ind i det "sorte" med overskud i modsætning til det "røde" med tab, hvilket mange butikker har det meste af året. Der findes dog flere teorier, men det giver mening, da dette er perioden hvor julesalget skydes igang.

Er det nødvendigt at vente til Black Friday med at handle?

Selvom det måske ikke er helt så vigtigt at vente til Black Friday med at gøre al din shopping, er det klogt at vente til denne dag med at gøre det meste af dine køb. Vores erfaring er, at ingen andre dage er så gode som Black Friday. Ikke kun vil varer være ekstremt nedsatte, men der vil også være en masse varer at vælge imellem. Du har sandsynligvis flere muligheder for at gøre en god handel på selve dagen.

Hvornår starter Black Friday tilbud?

Hvert år frigives tilbuddene på forskellige datoer. Normalt begynder tilbuddene så småt at komme omkring den første og anden uge i oktober. Når vi kommer ind i november, stiger antallet af tilbud hver dag. Men som udgangspunkt kan du begynde at se efter Black Friday tilbud ugen op til Black Friday. Og når vi når fredagen, så er det hele i gang allerede natten til fredagen. 

Mens de fysiske butikker måske ikke åbner deres døre før efter morgenmaden, går online Black Friday tilbud normalt live ved midnat. Nogle butikker offentliggører tilbud en uge eller deromkring før Black Friday, så du behøver muligvis ikke engang at vente på dagen. Hvis du planlægger at tage ud i butikkerne på Black Friday, skal du huske, at de bedste tilbud sandsynligvis vil blive  hurtigt snuppet for næsen af dig - især kæmpetilbuddene. Skriv en note om åbningstider for forskellige butikker på Black Friday, da de muligvis åbner tidligere end sædvanligt, og planlæg hvilke butikker du vil besøge i prioriteret rækkefølge.

Brug din smartphone og sammenlign priser

Hvis du planlægger at handle primært i fysiske butikker denne Black Friday, betyder det ikke, at du er nødt til at forsømme en god online legetøjsbutik. At have adgang til websteder betyder, at du kan referere til priser for at sikre dig, at du får den bedste pris i butikken.

Kontroller returpolitikken

I tilfælde af at du fortryder dit Black Friday køb, bør du dobbeltkontrollere hvad detailhandlerens returpolitik er for Black Friday varer før du køber. Du kan kun returnere ikke-defekte varer til bytte eller refusion, hvis forhandleren har en returpolitik - næsten alle butikker har det, men det kan dog variere. Hvis det du har købt er defekt, er det en anden sag. Du har 30 dage til at returnere det og få dine penge tilbage. 

Gode Black Friday legetøj udsalg - følg nyhedsbrevene

Tilmelding til onlinebutikkernes nyhedsbreve er endnu nemmere, end at følge dem på sociale medier. Det tager kun få sekunder at indtaste din e-mail-adresse og koster intet at modtage et standard nyhedsbrev. Begynd at være opmærksom på dine nyhedsbreve et par uger før Black Friday. De er den nemmeste måde at være opdateret på ​​Black Friday-kampagner - mere effektive og nøjagtige end at google og klikke på det første resultat, da tilbuddene i nyhedsbrevene kommer lige fra butikken.

please wait...