Din indkøbskurv er tom.

Husk at gøre noget for dig selv som morDette er sponsoreret indhold

Det ingen hemmelighed, at det er hårdt at blive mor. Man tilsidesætter alle sine behov for at opfylde den lille nys behov. Dette er trættende og anstrengende, men det bliver heldigvis bedre med tiden. På trods af dette er det aldrig en sur pligt at tage sig af et lille barn. Der er nemlig ikke noget mere livsbekræftende og skønt end en lille baby. Som nybagt mor er det dog vigtigt, at du sørger for at huske dig selv og at passe på dig selv. I denne artikel finder du inspiration til hvordan.

Få løsnet op i kroppen

Det er hårdt for kroppen at bære rundt på en lille baby hele tiden - særligt fordi et barn vokser hurtigt, og det bliver derfor også hurtigt tungere. Derfor er det vigtigt, at du giver dig selv tid til at få løsnet op i kroppen i ny og næ. Dette kan du gøre på egen hånd med yoga og udstrækning enten hjemme i stuen eller på hold i fitness eller lignende, men du kan også tage til professionelle og få det gjort. Du kan blandt andet tage til akupunktur Holstebro, hvis du bor i nærheden af dette. Ellers findes der også mange andre akupunktører rundt om i landet. Du kan også tage til massør eller fysioterapeut. Når du løsner op i din krop, er det en god ide, at du overlader dit barn til din partner eller et familiemedlem. De skal nok passe på barnet i de timer, du er væk, så lad være med at bekymre dig og fokuser i stedet på at slappe af.

Glem ikke dine gamle hobbyer

Selvom du får et barn, er der ingen grund til, at du glemmer dine gamle interesser og hobbyer. Hvis du får dit barn løb meget, malede eller lignende, så sørg for, at der også er tid til disse ting efter barnet. Du kan tage dit barn med i klap- eller barnevogn på en løbetur, eller du kan have dit barn til at sove ved siden af dig, imens du maler. Ved at vedligeholde dine interesser glemmer du ikke dig selv, og det kan give lidt ekstra energi i hverdagen.

Kom ud i den friske luft

Sidst er det vigtigt, at du sørger for at komme udenfor i den friske luft. Du kan sagtens tage dit barn med dig, så det kan du ikke bruge som undskyldning. Det bedste du kan gøre, er at komme udenfor en lille halv time hver eneste dag. Du kan enten nyde vejret i haven, tage på café med nogle venner eller familie, gå en tur i området eller noget helt fjerde. Frisk luft er både sundt for dig og baby.

please wait...