Din indkøbskurv er tom.

Hvilket legetøj til 1 årig?


De er nysgerrige og der er fart over feltet. et 1 årigt barn ønsker at få fat i alt hvilket betyder, at du bestemt også har brug for lidt ro en gang i mellem. Fyld legerummet op med legetøj der øger fin og grov motorisk udvikling, koordination og sociale færdigheder såsom deling og samarbejde.

Guide til det bedste legetøj til 1 årig

Din lille vil især elske ting, der kan stables (og selvfølgelig væltes), skubbes og trækkes. Kreativ tænkning og rollelege vil blive en stor del af legetiden, så gør dig klar til at suse tog hen over gulvet og klimre med tekopper med udstoppede dyr. På dette tidspunkt har alt muligheden for at glæde dit barns sanser, inspirere fantasien og undervise barnet i værdifuld adfærdsfærdigheder.

Her er nogle af vores foretrukne valg til det bedste legetøj til 1 årige børn:

 

  • Musikinstrumenter

Hver dag med 1 årig føles som en fest (dog får vi forældre sjældent muligheden for at få lidt søvn). Din lille vil elske at tromme, ryste rasleægget, blæse i fløjten og banke på tamburinen. Og når jeres jamsession er forbi, så er det nemt at pakke væk til næste gang øver.

Musikinstrumenter til børn

Se vores store udvalg af musikinstrumenter

 

  • Dukker

Små børn vil elske rollespil ved at få deres nye veninde klar til sengetid oeller pusletid. Dukker til 1 årige kommer i et væld af forskellige udformninger, farver og med med masser af muligheder for tilbehør. De kan skifter, få nyt tøj på og gøres klar til fest og sjov.

Rubens barn dukke

Se alle de flotte dukker her

 

  • Knoppuslespil

Intet glæder etårige børn helt så meget som husdyr (og vi satser på, at du er blevet en ekspert i at sige muh og mæh). Med et knoppuslespil kan den lille let få fat i brikkerne. Puslespillene er overskuelige og malet med flotte dyr og søde motiver.

knoppuslespil

Se vores store udvalg af knoppuslespil her

 

  • Søde trækdyr

Med et sødt trækdyr er det sjovere at bevæge sig rundt derhjemme. De kommer i en masse forskellige farver og størrelser. De er nemme at trække rundt med sig, når nu den store verden skal udforskes.

trækdyr

Se det søde trækdyr her

 

  • Gyngeheste og gyngedyr

Er din travle dejling altid på farten? Så kan du med fordel give den lille en pause med en gyngehest eller et gyngedyr. De kommer både i træ og i plys. Skal det være en klassisk gyngehest eller en blød gyngelarve i multifarver? Mulighederne er mange.

Vilac gyngest med pletter

Se gyngeheste og gyngedyrerne her

 

  • Tesæt i farver

Deltag i din lilles teselskab og vær klar på en masse sjov og grin. Et tesæt hjælper med at undervise i farver, tal, matching og bordmanerer. Bortset fra at øge grov og finmotorikken, styrker teselskaber sprogudvikling og inspirerer til rollespil og kreativ tænkning.

gurli gris tesæt

Se alle tesættene her

 

  • Trækvogn

Hvad er bedre end en tur ud i det blå? Med en trækvogn kan den lille få sig et hvil og samtidig nyde udsigten. Der kan både være dukker, bamser og madindkøb på samme gang.

Trækvogn

Se de flotte trækvogne her

 

  • Stabeltårn

Stableklodser er idéelle som legetøj til 1 årig. Det er lige nu at den lille skal lære at, at man kan stable og vælte et stabeltårn. Det gavner finmotorikken samt hånd-øjekoordination. Stabeltårne har været en klassiker hos 1 årige børn i århundreder og er det fortsat.

Stabeltårn

Se vores store sortiment af stabeltårne her

 

please wait...