Din indkøbskurv er tom.

Paw Patrol bamser er et hit!


Paw Patrol bamser er bare et hit i 2018!

Paw Patrol bamser fra Nickelodeon er her nu. De meget populære figurer fra TV serien PAW PATROL er simpelthen bare et hit her i 2018 og nok også i 2019!

De populære bamser og andre ting fra Paw Patrol til absolut lavpris på Sundleg.dk! Den populære serie, omhandler de seks heroiske redningshvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma og Skye. Dette er serien hvor de søde hunde redder mennesker og dyr fra svære og farlige situationer. Serien har tilmed den teknik kyndige dreng, Ryder i front.

Paw Patrol bamser - Chase bamse

Var du klar over at den faktisk oprindeligt, er en canadisk tv tegnefilmserie, der blev skabt af Keith Chapman. Serien blev allerførste gang vist i 2013 på Nickelodeon i USA og i Canada på TVOKids.

Sundleg.dk fører langt de fleste af figurerne. F.eks. også hun hunden Sweetie og Skye som også er blevet mega populære! De kommer i forskellige udgaver: Jungle, Mission, Jungle mf. De har også kopper, fleece tæpper, sæbeboble maskiner, vægur og meget mere i serien! Men meget populære er disse Paw Patrol bamser altså.

Se alt med PAW PATROL her

please wait...