Din indkøbskurv er tom.

Badebassin til haven


 

Du går absolut ikke galt i byen med et badebassin til haven. De kommer i alle afskygninger, farver og former. Det er især de små som nyder en have pool allermest. 

De er et sikkert hit i de varme sommermåneder, og er perfekte til familiesammenkomster og når vennerne er på besøg. Du finder ikke en mere påskønnet aktivitet blandt ungerne end en havepool. Og som nævnt, så kommer de i et væld af forskellige designs og farver. Så du får ikke svært ved at finde havepools der passer lige præcis til dig og din families behov.

Et badebassin til haven er børnenes favorit

Har du en terrasse eller have, så bør du forkæle dit barn med et badebassin. Du vil helt sikkert blive populær derhjemme. Vælger du et mindre badebassin, så er det hurtigt at puste op, lade haveslangen fylde bassinet og så kan ungerne hoppe i. Et større badebassin kræver naturligvis mere vand, men tilgængæld kan flere bade i bassinet på samme tid. De fleste mindre pools kan pustes op munden. Du kan med fordel bruge en luftpumpe til de større pools. Det er nemt og bekvemt, og så er ungerne klar til at plaske rundt i det svalende vand.

Vi har lavet en lille liste over populære badebassiner til børn. Se listen herunder:

Bestway Familie bassin XL Lige nu kan du købe bassinet til kun 359 kr Familiebassin - 1161 Liter. Se bassinet her

Hvordan puster man badebassin op?

Der findes flere muligheder, og det afhænger naturligvis af badebassinets størrelse.

  • Puste bassinet op med munden: 

De fleste børnepools kan pustes op med munden. Derved undgår du risikoen for at sprænge bassinet. Dog skal der meget til for at ødelægge et badebassin, men risikoen foreligger jo. En god tommelfingerregel er, at du kan blæse børnepools op selv. De er generelt ikke så store, og kræver ikke meget luft. Men er lungekapaciten ikke som den engang var, så er fodpumpe ideel.

  • Fodpumpe til badebassin:

En fodpumpe er god til at puste et badebassin op. Du sparer dig for at blive blå i hovedet af ren anstrengelse, og så kan du også fornemme hvornår bassinet er ved at være fyldt med luft. Så har du mere føling med hvornår der er luft nok.

  • Kompressor til badebassin:

En kompresser er god til de helt store badebassiner, men det kræver også er du meget opmærksom. Med en kompressor risikerer du at komme for meget luft i badebassinet og derved risikerer du sprængning af sømmene. Kan du nøjes med enten mundmetoden eller en fodpumpe, så er det klart at foretrække.

 

 

 

please wait...