a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /  Blog   /  Sådan indretter du det sjoveste børneværelse

Sådan indretter du det sjoveste børneværelse

Børneværelset kan indrettes på mange måder og giver en masse muligheder, alt efter størrelsen på rummet. Børneværelset skal være et sted hvor der er plads til sjov og leg, hvor kreativiteten kan slå sine folder og en mulighed for at fordybe sig. Derudover skal børneværelset også give en mulighed for at skabe ro og et sted hvor man kan trække sig hen, når man skal slappe af. Derfor er det vigtigt at få skabt et funktionelt rum, hvor der er inkorporeret nogle gode opbevaringsløsninger og at indretningen giver mulighed for at børnene kan bruge deres fantasi til sjov og leg. På den måde får man skabt et harmonisk rum til barnet. Så har du brug for inspiration til, hvordan du kan indrette det sjoveste børneværelse, så læs med her, hvor du får tre gode ideer til indretningen af et børneværelse.

En seng med muligheder

Der er mange fordele ved at vælge en halvhøj seng til børneværelset, især hvis værelset ikke er så stort. En halvhøj seng giver den ekstra plads på værelset, som gør at der skabes ekstra opbevaringsplads til alt legetøjet og en mulighed for at udfolde børnenes kreativitet ved, at de kan bygge sig en hule eller bruge sengen som en borg. Derudover kan man tilføje en rutsjebane til sengen, hvilket gør at sengen bliver omdannet til barnets helt egen forlystelse eller tilføje et telt til sengen, som giver flere legemuligheder og gør sengen mere levende.

Gør værelset personligt og lærerigt

Til at gøre værelset mere personligt, kan man hænge bogstaver op på døren, som danner barnets navn. Man kan også bruge bogstaverne til at dekorere selve værelset, hvor barnet kan øve sig på alfabetet gennem leg i børnehøjde. Her kan man vælge alle mulige bogstaver med forskellige temaer, som dyr, figurer og klovne. På den måde kan du vælge lige det tema, som dit barn har en interesse for.

Kunst og farver i børnehøjde

Der findes intet så hyggeligt, som et børneværelse hvor der ikke er blevet sparet på kreativiteten. Dermed kan du give dit barn et kreativt værelse, hvor kun fantasien sætter grænser, for hvor kreativt du kan indrette med kunst og farver i børnehøjde. Du kan indrette med en stjernehimmel, som dit barn kan ligge at kigge på om aftenen inden sengetid eller indram rummet med nogle fine farver, som gør rummet spændende og levende at lege i. 

Post a Comment