Din indkøbskurv er tom.

Sådan vælger du imellem de mange smarte pusletasker


Når man bliver forælder er det slut med livet som man kender det. Dermed ikke sagt, at dit liv bliver dårligere eller kedeligt, men det bliver anderledes.

Tidligere tilbragte du dine lørdage med vennerne eller veninderne i byen med kulørte drinks, høj musik og dans på dansegulvet til de tidlige morgentimer. Nu går dine lørdage med at sove. Gerne tidligt på aftenen, så du forhåbentligt kan nå at få de obligatoriske 8 timer på langs. Hvis du ikke placerer hovedet på hovedpuden inden klokken er 22, er det fordi baby holder dig vågen.

Hvor dine tanker før sværmede om shopping, fodbold eller serier på Netflix, handler det hele nu om baby. Vokser han som han skal? Hvornår skiftede jeg sidst bleen? Hvorfor vil han ikke sove middagslur?

Håndtasken, som du normalt aldrig har forladt hjemmet uden, er formentlig skiftet ud med en pusletaske, fordi der nu skal være plads til bleer, vådservietter, skiftetøj, hagesmække, sutter, osv. I stedet for at gå med din lækre dyre clutch som du er så glad for, er det nu pusletasken der hænger over din skulder.

Du kommer til at gå rigtigt meget med pusletasken, så det giver god mening at finde en du kan lide og som passer til din garderobe, nøjagtigt ligesom hvis det var en håndtaske du skulle vælge.

Når nu du kommer til at bruge pusletasken så meget, kan du sagtens forsvare at spendere lidt ekstra penge på den. Pusletasken bliver ikke bare en taske, men også en accessory som bliver en del af dit daglige look.

Udvalget af pusletasker er stort, så det er let at fare vild og ende med at finde det besværligt at skulle vælge. Der er dog en række ting du kan gå efter, hvis du vil være sikker på at vælge rigtigt.

Størrelsen på pusletasken

Det kan være lidt af en omvæltning at gå fra en lille og elegant håndtaske, til at bære rundt på en pusletaske på størrelse med en sportstaske. Pusletasker kommer dog i flere forskellige størrelser, så du kan sagtens vælge en af de lidt mindre modeller, hvis du skulle ønske det. Vær dog opmærksom på at der ikke findes noget mere irriterende, end hvis der ikke er plads til de ting du skal have med til dit barn og derfor skal kæmpe for at få lukket den overfyldte taske, hver gang du skal ud af døren.

Det er vores erfaring, at man ofte skal have mere med sig til baby, end man regner med.

Materialet

En lys pusletaske i et flot, men lidt sart stof, kan være vildt flot. Husk dog på at du kommer til at bruge tasken i forbindelse med dit barn. Børn sviner. Rigtigt meget faktisk. Derfor er der god grund til at overveje et mørkere og lidt mere tilgivende materiale, også selvom det ikke nødvendigvis er det flotteste valg. På den måde slipper du for at skulle vaske tasken hver anden dag, fordi der igen er kommet savl, babymos og gylp på stoffet.

Prisen på pusletasken

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, så du får som regel en bedre pusletaske, hvis du er villig til at betale mere for den. Der er dog også en grænse og ligesom med så mange andre produkter, kan du også komme til at betale ekstra for mærket. Hvorvidt mærket på din pusletaske er vigtigt, ved kun du. Du kan dog sagtens forvente, at en dyrere pusletaske vil være af højere kvalitet og derfor vil kunne bruges igen til et eventuelt barn nummer to eller tre.

please wait...