Din indkøbskurv er tom.

Smarte spiderman-ure til børnDette indhold er sponsoreret

Spiderman er en af de mest populære fortællinger og superhelte i hele verden. Det skyldes muligvis karakterens spektakulære historie og dobbeltliv, som giver stof til eftertanke. Spiderman er også et hit blandt mange børn, og spiderman-legetøj i alle afskygninger pryder med garanti en del børneværelser. Er du på udkig efter det perfekte armbåndsur til dit barn, der elsker den røde og blå-maskerede superhelt, kan du med fordel gå efter et børneur med spiderman

En vaskeægte rollemodel

Fortællingen om Peter Parker, der bliver til Spiderman efter at være blevet bidt af en radioaktiv bestrålet edderkop, er muligvis blevet populær på grund af fortællingens lærerige morale. Peter Parker vokser op med kærlige forældre og har en stor appetit for videnskab. Som følge af interessen for videnskab blev Peter Parker stemplet som en nørd og blev mobbet af skolens populære børn. Da Peter Parker som teenager bliver forvandlet til helten Spiderman og opnår superkræfter, bliver hans liv aldrig det samme igen. Han bevarer dog sin store interesse for videnskab. Historien fortæller os, at selvom man er interesseret i videnskab, kan man stadig godt være (super)stærk og have overskud til at hjælpe andre. 

Tag en beskytter med på nye eventyr

Et armbåndsur med en superhelt kan give tryghed hos dit barn. Det gælder for eksempelvis i situationer, hvor dit barn skal i skole for første gang eller skal overnatte hos en ven. For de fleste børn gælder det, at de bliver utroligt knyttet til deres yndlingsfigurer fra film og tv-serier. Så knyttet at sådan en figur kan agere ven eller beskytter i svære situationer. Et armbåndsur kan også give tryghed, idét dit barn konstant kan orientere sig om tiden og ikke bekymre sig om at ‘vente forgæves’ på at blive hentet. I kombinationen af et armbåndsur og en ‘figurativ beskytter’, kan dit barn muligvis finde mod til at overkomme svære nye udfordringer.

Flere forskellige spiderman-ure

Er du på udkig efter et spiderman-ur til dit barn, findes der forskellige muligheder. Du kan blandt andet finde et super sjovt og rødt spiderman-ur. Det røde Spiderman-ur har et motiv af Spiderman på urskiven og er et perfekt ur til den ultimative fan. Ønsker du at finde et ur til dit barn i en mindre sart farve, kan du også finde udgaver af Spiderman-ure med sorte remme. De sorte Spiderman-ure findes både med motiv af Spiderman på urskiven og med en edderkop på urskiven. Alle udgaverne af Spiderman-ure er lavet med silikoneremme, der sikrer at uret sidder fast og føles behageligt på armen.

please wait...