Din indkøbskurv er tom.

Tre gode råd til, hvordan du indretter det smukke men funktionelle børneværelseDette indhold er sponsoreret 

 

Det smukke men funktionelle børneværelse kommer ikke uden arbejde. Der er forskellige metoder, som du kan bruge, når du skal indrette børneværelset i hjemmet, så det både matcher barnets interesser og beholder den funktionalitet, som der er behov for. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du med flotte plakater og funktionelle systemer kommer godt i mål med børneværelset i hjemmet. Børneplakater fra Minida.dk kan være en god ide, da dette skaber personlig stil og hygge på værelset. 

Skabssystemer

Vil du gerne gøre børneværelset flot men effektivt, så er det vigtigt, at du indretter med holdbare systemer ved væggene. Det er her, hvor legetøj og tuscher kan opbevares i deres tildelte skuffer, og det gør det nemmere for dig som forælder at kunne hjælpe barnet med at lære at rydde op på værelset. Bliver systemet for klinisk at se på, så kan du altid pifte det op med farver og figurer ved at sætte en smuk plakat fra minida.dk ved siden af eller på sorteringssystemet.

Den store seng med flere muligheder

Vil du gerne indrette børneværelset både funktionelt men smukt, så kan den store seng med opbevaring være en god løsning. Dette er en seng, hvor sengerammen har indbyggede skuffer, hvor du kan opbevare forskellige ting, som skal bruges på børneværelset, og vil du gerne pifte sengen op, så kan du altid give den en omgang maling i yndlingsfarven og finde smukke plakater fra minida til at sætte op over sengen. He rkan du vælge plakater, som har de samme farver, som sengen, så plakat og seng skaber en rød tråd i rummet. 

Hylder på væggene

Vil du gerne døre værelset smukt men effektivt, så er det en god ide at hænge flere forskellige typer af hylder op på værelset. Dette skal gerne gøres i flere forskellige højder, da det er en god ide, at der både er hylder, hvor det udelukkende er dig som forældre, som kan benytte dem, men at der også er hylder, hvor barnet selv kan sætte billeder og legesager. På hylderne kan du så sætte smukke plakater fra minida.dk, som kan vise de interesser, som din søn eller datter har, og benytter du rammer, hvor der brugt plastik i stedet for glas, så kan disse også benyttes i børnehøjde. Plakater er altså en god metode til at gøre børneværelset flot og personligt, og det er en måde at vise, at rummet både kan være funktionelt men også smukt at være i. 

please wait...