a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Baby uro

Baby uro

På Sundleg finder du et af landets største udvalg af baby uro og øvrige uroer. En baby uro og mobiler stimulerer de mindstes sanser og hjælper barnet med at udvikle koncentrationsevnen, og er samtidig bare et godt redskab til at holde de små beskæftiget imens de pusles.

Viser alle 4 resultater

Vi har alt, lige fra den helt enkle baby uro i træ, som flot hænger ned fra loftet og fanger og fascinerer barnet, til de mere avancerede mobiler med en masse muligheder og forskellige funktioner. Vores musikuroer og mobiler er alle fra nogle af de førende legetøjsproducenter. Ydermere lever alle vores flotte baby uroer og mobiler op til de strenge krav om kvalitet og sikkerhed, som Sundleg sætter for alle deres produkter.

Avancerede og smarte mobiler

De smarte mobiler fra Tiny Love fås både med musik og lys samt en fjernbetjening så de kan slukkes fra afstand når barnet sover - På den måde undgår man at vække barnet. Mobilerne er et stort gavehit og kommer i en flot gaveæske. Kvaliteten er uovertruffen og fås ikke bedre i andre produkter. Se også alle vores varer under Børneværelset, Wallstickers, Lamper, Billedrammer og Møbler.