a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /  Handelsbetingelser

Sundleg.dk drives og ejes af Sundleg ApS, CVR-nr.  32297595 (herefter kaldet Sundleg.dk), Maglemølle 21, 4700 Næstved, kundeservice@sundleg.dk 
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Sundleg.dk til levering i Danmark.

LEVERINGSTID

Hos Sundleg.dk bestræber vi os på levering af lagervarer indenfor ca. 1 – 5 hverdage. Grundet leverandør udfordringer pga. bl.a. Covid-19 og Brexit kan der dog forekomme forsinkelser på enkelte varer i 2021. Alle varer på fjernlager, sendes som udgangspunkt inden for cirka 2 – 6 hverdage.

OBS: Alle leveringstider oplyst på produkter på Sundleg.dk er estimerede leveringstider og kan IKKE garanteres.

Hvis du skal have varerne i hænde inden en bestemt dato, er du meget velkommen til at skrive det i kommentarfeltet – så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få ordren frem inden. Vær OBS på at GLS/PostNord som udgangspunkt ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage, så varer bestilt torsdag efter kl. 08:00 og fredage leveres som udgangspunkt førstkommende mandag.

Vi er ikke lagerførende på alle de varer du finder på vores hjemmeside. Det kan forekomme at enkelte varer er udsolgt / i restordre og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Du kan se estimeret leveringstid under hvert enkelt produkt. Husk at gemme dit ordrenummer hvis varen ombyttes.

BESTILLING & BETALING
Vær opmærksom på, at varen ikke bliver reserveret, når du lægger den i kurven. Det kan derfor ske, at varen er blevet udsolgt, når du kommer til kassen. For at garantere din ordre, skal du altså gennemføre ordren. Vi gør opmærksom på at vi forbeholder os retten til at sende ordrer med flere varer på, af flere omgange. Desuden kan enkelte varer blive sendt direkte fra vores leverandører.

Vi gør opmærksom på at Sundleg.dk ikke sælger varer med henblik på videresalg.

Betalingskort: Hos Sundleg.dk Leg kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, Mobilepay, Forbrugsforeningen, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron. Beløbet for varerne trækkes som udgangspunkt først, når varerne er pakket hos Sundleg.dk eller bestilt til afsendelse fra ekstern leverandør eller fjernlager. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang.

Vær opmærksom på at beløbet kan være trukket på kortet, inden du kan spore pakken hos GLS / PostNord, da vi trækker pengene når ordren er frigivet på vores lager og klar til afsendelse. Dette kan også ske hvis ordren frigives hos ekstern samarbejdspartner til afsendelse. Derfor forbeholder vi os dermed retten til at trække pengene inden pakken er indscannet i nogle tilfælde.

Ved annullering af en ordre, tilbageføres beløbet til det anvendte betalingskort hurtigst muligt og senest inden for 7 hverdage. Har du anvendt Mastercard eller Maestro kort ved betaling, kan der går op til 14 hverdage. før beløbet er synligt på din konto. Har du anvendt Visa / Dankort / Forbrugsforeningen / Mobilepay, kan der gå ca. 2-5 hverdage før beløbet er synligt på din konto.

Vi tilbyder brug af Forbrugsforeningskortet på følgende vilkår:

  • Ved handel hos Sundleg.dk Leg opnås en rabat på 9% af hele beløbet.
  • Ved tilbagebetaling af købsbeløbet er det ikke muligt at få tilbagebetalt til egen bankkonto. Beløbet refunderes altid til det anvendte Forbrugsforeningskort.
  • Hvis du giver en gave, betalt med Forbrugsforeningskortet er det ikke muligt for modtager at få tilbagebetalt til egen bankkonto. Beløbet tilbageføres enten via Forbrugsforeningskortet der er betalt med eller der udstedes gavekort. Eller varen ombyttes.
  • Der kan ikke benyttes andre rabatkoder samtidig med betaling med Forbrugsforeningskortet.

SALG TIL INSTITUTIONER & KOMMUNER OVER EAN
Venligst påfør jeres EAN-nummer og referencenummer ved bestilling. I vil indenfor for få dage modtage en elektronisk EAN-faktura. Den mailadresse, som indtastes på ordren, skal være institutionens mailadresse og ikke en privat mailadresse. Såfremt I har spørgsmål til det er I velkomne til at kontakte os på kundeservice@sundleg.dk

Forsendelser til udlandet:
Vi kan sagtens sende din pakke til udlandet. Fragtprisen er forskellig fra land til land og vil fremgå på hjemmesiden, efter du har lagt varer i din kurv og er gået til bestilling.

Vores tilbud om fri fragt gælder IKKE på ordrer der sendes til udlandet. Vi sender desuden ikke større produkter som f.eks. møbler, gyngestativer, legehuse, trampoliner mm. til udlandet.

Alle forsendelser til udlandet bliver sendt med GLS eller PostNord og udleveres af de respektive postfirmaer i det pågældende land. Pakker til Grønland og Færøerne sendes med skib, medmindre andet aftales. 

Er du bosiddende udenfor EU, fratrækker vores webshop ikke dansk moms fra automatisk. Beløbet vil blive tilbageført manuelt til det kort du har anvendt ved købet. Det vil ske inden for 14 dage efter afsendelsen af din pakke. Hvis der i det pågældende modtagerland, opkræves ekstra told, moms og evt. lokale skatter, skal du selv stå for afregningen af dette. Sundleg.dk kan ikke gøres ansvarlig for dette.

ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har bestilt en ordre hos os, modtager du en bekræftelse for vores modtagelse af din bestilling. Husk at tjekke din spam mappe eller uønsket post mappe. Tracking nummeret til forsendelsen sendes senest til dig, når pakken er til omdeling. Du modtager forsendelsesnummeret direkte fra GLS eller PostNord.

INDPAKNING
Vi tilbyder ikke gaveindpakning. 

OPHAVSRET
Al tekst- og billedmateriale på Sundleg.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse af dette kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes andre rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

VÆRNETING OG LOVVALG
Køb af varer på Sundleg.dk er naturligvis underlagt dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

ANMELDELSE OG BEDØMMELSE
Vi modtager med stor glæde anmeldelser af de varer vi forhandler. Anmeldelsen kan gives på Trustpilot eller på Google. Vi gør dog opmærksom på at vi ikke samarbejder med Trustpilot og derfor ikke opfordrer til at bedømme os gennem dem.

FORTRYDELSESRET
Når du handler hos Sundleg.dk har du 14 dages fortrydelsesret samt 90 dages ombytningsret, hvor du kan give os besked om, at du fortryder købet og vil returnere varen til os.

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, varen ligger klar til afhentning i pakkeshoppen, eller den dag du har modtaget pakken hjemme. Du må efter modtagelsen kun håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Bemærk at ibrugtagning af varerne kan medføre en værdiforringelse ved refundering.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring give os meddelelse omkring dette, senest 13 dage efter modtagelsen af varen.

Sundleg ApS
Maglemølle 21
4700 Næstved
Mrk. Returvare + ordrenummer.

Ved returforsendelse skal du sørge for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Dvs. At varerne skal returneres i original emballage og i en beskyttende indpakning udenom. Der må ikke sættes adresselabel direkte på varen eller den originale emballage, da varen i så fald ikke vil kunne sælges igen til fuld pris. Du har selv ansvaret for forsendelsen indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering samt Trackingnummer på forsendelsen. Du skal selv betale udgifterne ved returnering af varen, når du fortryder et køb. Du kan f.eks. benytte Coolrunner eller Pakkelabels til køb af returlabel.

Du kan ikke fortryde et køb ved kun at nægte modtagelse af varen / ikke afhente pakken – uden samtidig at give os en klar besked om dette. Ved returnering tillægges et gebyr for fragt som lige nu er 29 kr. Returfragten opkræves uanset pakkens størrelse eller antal varer. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet.

Er en ordre kommet retur til os, fordi du eksempelvis ikke har afhentet pakken i pakkeshoppen, og ønsker du varen leveret påny, er Sundleg.dk berettiget til at opkræve dig udgiften til genfremsendelse af ordren.

VIGTIGT
Varerne skal hurtigst muligt returneres og inden 13 dage efter, du har givet besked om fortrydelse. 
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til pakkeshop.

DELVIS FORTRYDELSE
Du har mulighed for at fortryde en del af dit køb, selvom varerne er købt på samme ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af din ordre.

DOKUMENTATION
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller ordrenummeret ved returnering / ombytning.

REFUNDERING
Sundleg.dk refunderer hurtigst muligt det beløb, du har indbetalt til os ved købet og senest 7 dage efter, at vi har modtaget varen retur hos os. Beløbet bliver altid tilbageført til samme betalingskort, som du betalte ordren med. Har du eksempelvis betalt med Dankort, tilbageføres beløbet til dette Dankort igen.

Har du anvendt Mastercard eller Maestro kort ved betaling, kan der går op til 14 hverdage. før beløbet er synligt på din konto. Har du anvendt Visa / Dankort / Forbrugsforeningen / Mobilepay, kan der gå ca. 2-5 hverdage før beløbet er synligt på din konto.

VÆRDIFORRINGELSE
Du hæfter kun for en evt. værdiforringelse af en vare, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber og type.
Hvis varen er afprøvet udover, hvad der beskrevet her, ses den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet refunderet, fuldstændig afhængig af hvad varen kan sælges for igen. For at få hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug, brudt plomberingen eller på anden måde have beskadiget den, mens du havde ansvaret for den. Produktet skal derudover leveres komplet, som ved modtagelsen.

Hvis du vil fortryde dit køb, får du det beløb, du har betalt til os refunderet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne refunderingen. Beløbet bliver altid overført til samme betalingskort som du betalte ordren med.

REKLAMATION
Alle varer på webshoppen er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved en vare som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Du skal lave reklamationen indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen. Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@sundleg.dk – vedlæg gerne foto af fejlen / manglen.
Afhængig af den pågældende sag vil du modtage yderligere instrukser fra os. Såfremt varen skal returneres til os, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse en fejlbeskrivelse.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger til at returnere varen til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til fragt, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal pakkes i en forsvarlig emballage og at der ikke må sættes adresselabel eller pakketape direkte på selve varen eller dens egen emballage. Husk at få forsendelsesnummer ved retur. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vi modtager dem retur hos os. Gem derfor kvittering på fragtomkostninger samt forsendelsesnummeret.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og mangler på siden, samt fejl på tilbud eller rabatkoder.
Rabatkoder kan ikke kombineres med ander rabatkoder eller tilgodebevis / gavekort.

B2B Handel
Handler du som virksomhed eller offentlig kunde, gælder der B2B handelsvilkår.
Dette betyder at indgår du en aftale med os, gælder der ingen fortrydelsesret når først varen er afsendt fra os eller frigivet fra ekstern leverandør / fjernlager.
Alle leveringstider der oplyses på Sundleg.dk mv. er vejledende leveringstider. Der gælder ved betaling via EAN nummer, forudbetaling for ordrer på over 1000 kr.


RETURADRESSE
Sundleg ApS
Maglemølle 21
4700 Næstved
Mrk. Returvare + ordrenummer.

KLAGEADGANG
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, kan du kontakte kundeservice@sundleg.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk/


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr