Din indkøbskurv er tom.

Handelsbetingelser

Cookie- og privatlivspolitik (NYE GDPR REGLER):

Når du besøger vores hjemmesider indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies, og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger Sundleg.dk modtager du automatisk en eller flere cookies.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Så lang tid opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: 

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Sletning af cookies: 

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Hvad cookies bruges til på vores website

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Nedenfor er en mere detaljeret gennemgang af de cookies, der lægges på Hjemmesiderne.

Optimering af visning

På Sundleg.dk lægges en række cookies hvis formål er at give brugeren den bedste oplevelse af sitet. Det drejer sig i høj grad om layouttilpasninger i form af fx skriftstørrelser.

Statistik

Hjemmesiderne anvender analyseværktøjer fra blandt andet Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes færden på hjemmesiderne. Google Analytics m.fl. behandler oplysningerne på vegne af Sundleg.dk, og de videregiver ikke personhenførbare oplysninger om dig og din færden på hjemmesiderne til tredjemand. Alle data er anonymiserede, og de kan ikke kædes sammen med en enkelt bruger.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiderne. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev og anmoder om et gratis incitament, som fx et tilbud, eller andet af værdi, som gives væk imod dine persondata, indsamler vi dine oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer og antager at du i så fald har en legitim interesse i at modtage vores kommunikation. Vi vil i den forbindelse indsamle oplysninger om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig samt evt. den ekstra kompensation vi tilbyder i forbindelse med tilmeldingen. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Vi opbevarer ikke sensitiv information som dine kreditkortoplysninger, vi anvender software som sørger for at den information er krypteret. Enver anden information om dig lagres i form af cookies eller pixels, som er faciliteret af 3. parts værktøjer (som Facebook pixlen for at lave målrettet markedsføring).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi kan videregive dine personoplysninger med henblik på udvikling og forbedring af vores produkter og tjenester til data- og analysebureauer, kreative og digitale bureaupartnere, konsulentvirksomheder, digitale mediapartnere samt leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support og kundeservice, leverancetjenester under bl.a. Etison, LLC, Genesis Digital, LLC og Powerful Through Grace, Inc som er omfattet af EU-US Privacy Shield.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Nogle af disse databehandlere, som Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. WebinarJam, EverWebinar & Kartra v/Genesis Digital LLC. Og Simplero v/Powerful Through Grace, Inc er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kundeservice@sundleg.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som som kunde og via vores nyhedsbrev. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på mail@mail.dk 

Udgiver

Dette website udbydes af:

Sundleg ApS
Lundegårdsvej 12
4100 Ringsted
Telefon: 42418386
Email: kundeservice@sundleg.dk

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

Disse GPDR-betingelser er senest opdateret den 20. september 2018.

BESTILLING, FRAGT OG LEVERING

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Sundleg.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
På sundleg.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med sundleg.dk indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse der allerede er sendt, skal du sende en mail til kundeservice@sundleg.dk - husk dog altid at tjekke spam / uønsket post inden.
OBS: Bestiller du med Post Nord til pakkeboks en torsdag efter 13:00 eller fredag, så kommer pakken frem til dig lørdag i langt de fleste tilfælde. (Såfremt det er en lagervare med kort leveringstid under 2 dage!)

GRATIS LEVERING RINGSTED:
Vælger du "Gratis Levering Ringsted", så leverer vi din ordre direkte ud til din bopæ i Ringsted inden for byskiltetl. Vær opmærksom på du skal gøre opmærksom på i kommentarfeltet på bestillingen, hvor den må stilles på adressen. Ellers kan vi ikke levere den til dig. Den gratis levering gælder KUN i: Ringsted, Slimminge samt Gørslev. På lagervarer (Varer bestilt med angivet leveringstid på under 2 dage, leveres ordren oftest samme hverdag eller den næstkommende hverdag.) OBS: Der gælder et minimumskøb på 100 kr. for at ordren kan leveres gratis i Ringsted.

Ordrer afsendes indenfor 1 til 3 hverdage, med mindre andet er angivet under produktet. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Sundleg.dk tilbyder levering med Postnord og GLS, og ved bestilling for under 500 DKK tillægges et fragtgebyr fra 29 DKK med GLS. Bestillinger på 500 DKK eller derover sendes gratis. Alle varer leveres så længe lager haves. Ved bestilling af både lagervarer og varer som er angivet som en bestillingsvare eller vare på fjernlager, forbeholder Sundleg ApS sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager. Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os på sundleg.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn (Evt. firmanavn)
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos sundleg.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Sundleg.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til sundleg.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
Som registreret hos sundleg.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til sundleg.dk via e-mail kundeservice@sundleg.dk. 
Oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og email adresse deles med leverandører, når der er tale om en vare der sendes direkte fra leverandøren og ud til slutkunden (dig). Den dataansvarlige hos Sundleg ApS er Daniel Beldring.

RETURRET
Enhver vare kan byttes indenfor 90 dage til en anden vare, begyndende den dag du modtager varen eller pakken er fremme i pakkeshoppen / pakkeboksen. (Dette gælder dog ikke for trampoliner og gyngestativer.) Der er fuld returret i 14 dage (Hvor pengene for købet gives retur) Du skal selv betale returfragten for varer der returneres, Sundleg ApS sender den eller de ombyttede varer fragtfrit retur. Du bedes vedlægge information om dit navn og ordrenummer, samt hvilke varer du ønsker ombyttet eller refunderet. Dette returneres sammen med varerne, som skal være i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog dem. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløbet blive tilbageført indenfor 7 dage. Vi anbefaler altid at du sender pakken så den kan spores. Du kan købe returlabel på Sundleg.dk ved at søge på: "retur" i søgefeltet. Dog kan varer på over 20 kg. eller på over 200x200 cm. ikke returneres med vores returlabel. Har du handlet med Dankort eller kreditkort bliver beløbet tilbageført til din konto. Har du betalt med Visa Electron, Nordea Solo, Danske Bank eller E-Dankort, bedes du oplyse dit registrerings og kontonummer, så vil beløbet blive tilbageført dertil. Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelsen, ved at overdrage varen til postnord eller returnere den på den følgende returadresse (med omdeling): (Dette skal dog ske inden for de 14 dage og er for egen omkostning - 29 kr.) Såfremt du ønsker at returnere skal du inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives via mail, tlf. eller lignende. I din besked til os, skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard returformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.
 
Returadressen er:
Sundleg ApS
Lundegårdsvej 12
4100 Ringsted

Vi modtager ikke returvarer sendt til os som "uden omdeling". Du er velkommen til få tilsendt et returlabel for 45 DKK til returforsendelser. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

OMBYTNING
Enhver vare kan ombyttes indenfor 90 dage. (Dette gælder dog ikke for trampoliner og gyngestativer.) Du skal selv betale returfragten for varer der returneres, Sundleg ApS sender den eller de ombyttede varer fragtfrit. Du bedes vedlægge information om dit navn, fakturanummer, samt hvilke varer du ønsker ombyttet. Dette returneres sammen med varerne. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløbet blive tilbageført indenfor 7 dage. Varer kan kun ombyttes til varer af samme eller lavere pris. Ønskes en vare til en højere pris, bedes ny ordre afgivet. Vi bytter desuden julegaver købt i november & december helt frem til den sidste hverdag i januar.

BETALING
Sundleg ApS modtager både betaling med Dankort, samt internationale betalingskort. Betalinger foretaget med kreditkort vil først blive gennemført, når varen afsendes med mindre der er tale om bestillingsvarer. Hos Sundleg.dk har du følgende betalingsmuligheder:
Dankort, E-Dankort, VISA, VISA ELECTRON, Mastercard, Maestro, Danske bank, Ewire, American Express, JCB, ViaBill (www.viabill.com/terms) samt Diners Club.
Sundleg ApS krypterer, i samarbejde med ePay, alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. 

REKLAMATION
Når du handler på sundleg.dk har du naturligvis altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi tager forbehold for at der kan forekomme mindre ubetydelige forskelle i de produktfotos der vises på sundleg.dk i forhold til den vare der leveres. Vi tager også forbehold for skrivefejl i forhold til vareinfo på produkterne på sundleg.dk.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes retur efter forudgående aftale med os til:

Sundleg ApS
Lundegårdsvej 12
4100 Ringsted

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os: Navn og adresse, telefonnummer samt ordrenummer.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt samt hvilken løsning der ønskes på problemet.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende - Ligesom varer sendt som maxibrev er på eget ansvar.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

FORTRYDELSESRET
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Men der vil være et returgebyr på 29 kr. i denne forbindelse.
Eneste omkostning du har når du fortryder, er fragten for at sende varen tilbage til os (29 kr.). Bemærk at fortrydelsesretten udløber efter 14 dage. Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelsen, ved at overdrage varen til postnord eller returnere den på den følgende returadresse (med omdeling): (Dette skal dog ske inden for de 14 dage og er for egen omkostning - 29 kr.) Såfremt du ønsker at returnere skal du inden 14 dage fra modtagelse give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives via mail, tlf. eller lignende. I din besked til os, skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard returformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere på denne måde.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og sendes pakken som brev, foregår dette på eget ansvar.

KONKURRENCER
Sundleg ApS afholder løbende konkurrencer, hvor der er flotte præmier på højkant. Konkurrencerne binder dig ikke til noget køb, og deltager du i vores konkurrencer er det ikke et krav at modtage vores nyhedsbrev. Send i stedet dit svar til kundeservice@sundleg.dk. Sundleg donerer ligeledes gavekort til godtgørende formål samt auktioner. Her skal det bemærkes at gavekort udstedt til disse formål ikke kan benyttes med rabatkoder.

COOKIES
På sundleg.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Cookies sættes af Sundleg ApS samt Google inc.
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til kundeservice på: kundeservice@sundleg.dk

WEBSTATISTIK
Vi bruger en webstatistik på sundleg.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere sundleg.dk.

please wait...