a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Gåvogne

Gåvogne

En gåvogn er et rigtig vigtigt redskab, når de små skal tage deres første skridt. Derfor har vi her på siden et stort udvalg af gåvogne til babyer. Vi har bl.a. den altid populære røde gåvogn fra mærket Krea, som er lavet i træ, og aldrig går af mode. Mange af vores ”lær at gå vogne” har bremser på hjulene, som sikrer at vognen ikke kører væk fra barnet – men bliver hos, og støtter barnet hele vejen.

Viser alle 8 resultater

En gåvogn baby kan sikre de første skridt ved

Som forælder er der rigtigt mange måder, hvorpå du kan styrke og fremskynde dit barn i dets naturlige udvikling, og det er i stor grad det, vi sætter fokus på her hos Sundleg.dk. Vi ønsker igennem sundt og sjovt legetøj at give børn og deres forældre mulighed for at styrke barnets evner og kompetencer på en god måde, så det kan få en god start på livet og være stærk i sin udvikling allerede fra en helt lille alder af. Denne målsætning her hos Sundleg.dk kommer blandt andet til udtryk i vores udvalg af forskellige gåvogne, som du finder her på denne side.

En vogn er et meget anvendeligt redskab og stykke legetøj, som kan være med til at lære dit barn at gå sikkert og godt allerede fra en lille alder af, idet vognen tilbyder støtte og sikkerhed, når barnet skal til at tage sine første skridt. Gåvognen er et godt eksempel på, hvordan du som forælder kan være med til at styrke den udvikling, der sker helt af sig selv i takt med, at barnet bliver ældre og tillærer sig nye evner. Med en gåvogn har du ganske enkelt mulighed for at gøre det til en sjov og ikke mindst tryg og sikker oplevelse, når barnet begynder at lære at gå selv.

Gåvogn til baby

Vi fører et bredt og alsidigt udvalg af vogne her hos Sundleg.dk fra flere forskellige mærker. Af bestemte mærker kan vi nævne et navn som Hape, der står bag nogle rigtigt robuste vogne til små børn. Også mærket Janod er værd at bemærke her hos Sundleg.dk. Også mærker som Legler og Krea er at finde her i vores udvalg af gåvogne til de mindste medlemmer af familien. Alle mærkerne har det til fælles, at de designer lækre vogne i et holdbart og gennemtænkt design, der først og fremmest er sikkert for barnet at lege med. Barnets første skridt er som regel tøvende og vakkelvorne, så det er alfa og omega, at vognen er solid og ikke kører fra barnet, hvorfor alle vognene her hos Sundleg.dk er udstyret med bremse mekanismer, der forhindrer, at vognen pludseligt kører fra barnet, da det kan resulterer i uheld.

Selvom gåvognene her hos Sundleg.dk tjener et praktisk og lærings mæssigt formål, så er deres praktiske funktion naturligvis pakket ind i et rigtigt fint design, der taler til børnenes fantasi og nysgerrighed. Mange af vognene er dekoreret med søde motiver og flotte farver, der fanger selv helt små børns interesse. Mange af vognene er udstyret med forskellige former for lad, så barnet har mulighed for at skubbe rundt med forskellige ting såsom yndlingsbamsen eller dukken. På den måde får barnet helt naturligt lyst til at bruge vognen, idet den forbindes med sjove lege og eventyr, alt imens barnets evne til at holde balancen og bruge sin stadig voksende motorik styrkes og fremskyndes på en god og sund måde. Janod står sågar bag nogle modeller, der er udformet som et lille værktøjsbord eller et fint lille legekøkken.

Gåvogn i træ

De fleste gåvogne her hos Sundleg.dk er fremstillet af træ, da det er et naturligt og solidt materiale, der kan holde til at blive brugt og kørt rundt med. Alt efter designets udformning findes gåvognene i flere forskellige prisklasser, der passer til forskellige budgetter. Uanset hvilken model du vælger, kan du altid vide dig sikker på, at du får super god kvalitet for dine penge, når du handler online her hos Sundleg.dk.