a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Rangler

Rangler

En rangle er meget populær hos de helt små. En rangle er sjov og stimulerer dit barns sanser, og de er derfor med til at udvikle dit barns sind. Rangler kommer i mange afskygninger, mange forskellige farver, forskellige former og med forskellig underholdningsværdi. På Sundleg finder du altid et stort udvalg af rangle, lige fra den traditionelle rangle i træ til de sjove Djeco dyr i stof med ranglefunktion i maven.

Viser alle 20 resultater

Babyrangle - Find den rette

At finde den helt rigtige rangle kan ofte være svært, da mulighederne er mange. Hos Sundleg har vi et stort udvalg i baby rangler, men fælles for dem alle er at de opfylder vores trenge krav om sikkerhed og kvalitet, hvad enten det er en rangle i træ, en rangle med trækugler, en rangle til tremmeseng eller noget helt fjerde. Vi har især stort fokus på kvaliteten, da det er vigtigt at der ikke kan falde stumper af legetøjet imens barnet leger med det. Vores sortiment er eksempelvis stort inden for trærangler, hvor vi lægger vægt på massivt træ, giftfri (og gerne naturlig) maling, og ingen stykker som er limet. Vi har udelukkende kvalitetsprodukter i kategorien, fra producenter som er kendt for kvalitet. Se blandt andet den fine Franck Fischer rangle, goki rangle eller den fine rangle med trækugler fra Manhattan toy, som er et kæmpe hit blandt de mindste. Vi har mange forskellige typer rangler, hvad enten du er på udkig efter en klassisk rangle, en barnevognsrangle eller en rangle til tremmeseng.

Barnevognsrangle - Et hit på farten

Er du på farten, med baby i barnevognen kan en barnevognsrangle være det perfekte redskab til at holde barnet underholdt. Barnevognsrangler kommer i mange forskellige afskygninger, og kan både være udført i træ eller hæklet. Fælles for dem alle er at de let kan ”clipses” på barnevognen over baby, så de mange farver stimulerer og beroliger barnet. Det er uden tvivl rart at have baby beskæftiget i barnevognen, så man undgår gråd eller en baby der rejser sig, og her kan det være nødvendigt at tænke i underholdning.

Rangler stimulerer og beroliger barnet

Babyer propper al ting i munden - og elsker det. Det er faktisk en vigtig del af barnets udvikling at gøre dette. En Rangle er med til at stille dette behov, og stimulerer samtidig babyens forskellige sanser. Ydermere er en rangle et fint redskab til at berolige de mindste. Og husk: Bestiller du på hverdage inden 12:00 - Så har du varen i morgen - Med mindre andet er noteret på produktet.