a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Stabeltårne

Stabeltårne

Stabeltårne er et fantastisk og underholdende stykke legetøj for de mindste. Et stabeltårn kan underholde i timevis, hvad enten du kun kan stable de første tre klodser eller er garvet og kan bygge et helt tårn. Vores stabletårne er alle nummererede, hvilket også giver børnene en forståelse for tal fra de er helt små.

Viser alle 11 resultater

Stabeltårn – perfekt til motorisk udvikling

Stabetårne er måske det mest grundlæggende slags legetøj, men de er alt andet end kedelige. Stabletårne er universelt underholdende, men mens din lille opdager glæden ved at bygge og stable, lærer de også meget. Ud over at forbedre motoriske færdigheder forbedrer leg med blokke også problemløsende evner. Dette er et stykke legetøj, der har eksisteret i århundreder, og det er bestemt noget, dit barn skal have i deres legetøjskasse. Selv det enkleste sæt af blokke indeholder frøene af fantasi, skabelse og ødelæggelse. Dit lille barn vil nyde at stable et tårn af blokke så højt som muligt og derefter se hvad der sker, når de banker dem ned. Dette er en måde små børn udvikler fine motoriske færdigheder og udforsker begreber som tidlig matematik, geometri, problemløsning og årsag og virkning. Efter at de har fundet ud af blokkernes egenskaber - størrelse, vægt, form og stabilitetsniveau - vil det ikke vare længe før de bygger byer komplet med veje og broer, og fantasien bare får fuld frihed.

Stabeltårn i træ

De bedste blokke til at begynde med er åbne i stedet for dem, der kommer i sæt, der skal bruges til at konstruere en bestemt genstand. Store skumblokke i forskellige former, størrelser og farver er de sikreste for unge småbørn, der lærer at kaste ting. Ældre småbørn vil nyde et sæt træblokke. Kartonblokke er også altid et hit, og du kan selv lave dem. Efterhånden som dit barn vokser, overvej mere komplekse sæt men husk: Disse kan være begrænsende og frustrerende som nybegyndere.