Din indkøbskurv er tom.

Kanin bamse

Kanin bamse

Find en sød kanin bamse, som hurtigt bliver barnets bedste ven. Vi har sammensat et sortiment så der er noget for enhver smag, hvad enten man ønsker en økologisk kanin bamse, eller de fine bamser fra Jellycat. Især sidstnævnte har lavet utroligt søde bamser, og en kanin bamse fra Jellycat er fantastisk blød, og udstyret med træksikre øjne, så den er godkendt fra 0 mdr.

1 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

1 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

Kanin bamse som baby vil elske

Babyer elsker at røre og føle nye teksturer, især med deres mund og hænder, og bløde plysdyr kan give den perfekte blanding til at udvikle sensoriske færdigheder og opmuntre til social og følelsesmæssig vækst. Selv i en sådan ung alder begynder spædbørn at forstå de forskellige farver, størrelser og teksturer i verden omkring dem, og blød kaninbamse er en perfekt måde for dem at gøre det.

Ved køb af bløde legetøj til babyer er det vigtigt at sikre sig, at de passer til børn under 12 måneder. På grund af et barns instinkt at udforske med deres mund, er det vigtigt, at der ikke er små dele eller taber fibre, som kan udgøre en kvældningsfare. Derfor er vores sortiment af kanin bamser altid nøje udvalgte, så du kan være sikker på, at vælger du en bamse hos Sundleg så finder du altid en aldersbestemt inddeling. Så kan du bedre tage stilling til, om det er den rette bamse du søger.

Når du køber en kanin bamse hos os, så lever de alle op til EU kravene.

please wait...