Din indkøbskurv er tom.

Puslespil

Puslespil

På Sundleg finder du altid et stort sortiment af puslespil i træ, pap og andre materialer. Puslespil er en tidsrøver, som man aldrig bliver for gammel til. Puslespil kan underholde i timevis, og er rigtig god til hyggestunder i samvær med dit barn. Vi har hos Sundleg.dk både de traditionelle puslespil samt klodspuslespil og 3D puslespil.

22 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

22 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

Puslespillene fås med forskellige motiver, blandt andet med motiver af kendte figurer som Pixeline og Bame og Kylling, som vi kender fra Danmarks Radio. Vi har alle slags puslespil til alle aldre, så du skal nok finde lige netop det du leder efter.

Puslespil til alle aldre

Vi har puslespil i alle størrelser og derfor til alle aldre - Lige fra de helt små knoppuslespil med 4-5 brikker som henvender sig til de mindste - Til de helt store puslespil med over 100 brikker, som virkelig stiller krav og henvender sig til de større børn. Det er vigtigt at se på mindstealderen som står noteret ved hvert enkelt produkt, så der undgås kvælningsfare ved for små brikker til for små børn. Bestil dit nye puslepil i dag og modtag det i morgen.

please wait...