a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Puslespil

Puslespil

På Sundleg finder du altid et stort sortiment af puslespil i træ, pap og andre materialer. Puslespil er en tidsrøver, som man aldrig bliver for gammel til. Puslespil kan underholde i timevis, og er rigtig god til hyggestunder i samvær med dit barn. Vi har hos Sundleg.dk både de traditionelle puslespil samt klodspuslespil og 3D puslespil.

Viser alle 11 resultater

Puslespil til alle aldre

Puslespillene fås med forskellige motiver, blandt andet med motiver af kendte figurer som Pixeline og Bame og Kylling, som vi kender fra Danmarks Radio. Vi har alle slags puslespil til alle aldre, så du skal nok finde lige netop det du leder efter. Vi har puslespil i alle størrelser og derfor til alle aldre - Lige fra de helt små knoppuslespil med 4-5 brikker som henvender sig til de mindste - Til de helt store puslespil med over 100 brikker, som virkelig stiller krav og henvender sig til de større børn. Det er vigtigt at se på mindstealderen som står noteret ved hvert enkelt produkt, så der undgås kvælningsfare ved for små brikker til for små børn. Bestil dit nye puslepil i dag og modtag det i morgen.

Puslespil udvikler finmotorikken

Når børn vender, drejer brikkerne i puslespillet, lærer de forbindelsen mellem deres hænder og deres øjne. Øjnene ser puslespillet, og hjernen forestiller sig, hvordan puslespillet skal se, eller hvilket stykke der skal findes og placeres. Så arbejder hjernen, øjnene og hænderne sammen for at finde stykket, manipulere det i overensstemmelse hermed, og få det passet ind i puslespillet så brikkerne placeres korrekt. På samme måde som hånd-øje koordineringen opnås, giver puslespil mulighed for, at børn udvikler deres finmotoriske færdigheder. For ikke at blive forvekslet med grovmotoriske færdigheder som at gå, er finmotoriske færdigheder små, specialiserede bevægelser, som et puslespil kræver. Finmotoriske færdigheder er bl.a. nødvendige til udvikling af håndskrift. Til spædbørn og små børn kan grovmotoriske færdigheder forbedres med stabling af blokke og andre store, letmanipulerede puslespil. Evnen til effektiv problemløsning er både værdifuld og vigtig. Som et barn ser på forskellige stykker og figurer hvor de passer eller ikke passer, udvikler han eller hun denne vigtige færdighed. Et puslespil kan jo ikke fuldføres ved at snyde! Det fungerer enten og passer, eller også gør det ikke. Med puslespil lærer børn at bruge deres egne hjerner til at finde ud af, hvordan man løser problemer og tænker på en logisk måde. Her på siden finder du helt sikkert puslespil børn kan lide.