a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Bamse & Kylling

Bamse & Kylling

Bamse og Kylling har fulgt os her i Danmark, i rigtigt mange år, og vi kender alle deres skønne historier, fortællinger og skøre sange fra børnetimen. Næsten alle børn elsker Bamse og Kylling, og har et helt specielt forhold til disse. Derfor kan du nu købe alt det spændende legetøj og service med altid herlige Bamse og kylling - og naturligvis også ælling!

Viser alle 5 resultater

Vores produkter er i alverdens sjove motiver og materialer, og der er noget til enhver smag. Fælles for dem alle er dog at de er i top kvalitet. Her under finder du alt lige fra puslespil, dukker og hånddukker til service, figurer og meget mere.

Fortæl en god historie med Bamse og kylling hånddukker

Det kan sommetider være svært at få børn til at lytte - især hvis det er en kedelig information der skal gives. Men det bliver måske letterehvis det er selveste bamse, kylling eller charmerende Ælling som fortæller historien. Her på Sundleg kan du købe hånddukker med alle tre figurer, og endda i to forskellige størrelser. Bamse og kylling serien er udarbejdet af DR og produceret med licens af danske Maki, som varetager alt legetøj med de populære figurer fra DR. Kvaliteten er i top, og der er naturligvis kun brugt de bedste materialer, ligesom alle produkter naturligvis er malet med giftfri maling og helt fri for skadelige stoffer.