a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Kaj & Andrea

Kaj & Andrea

Alle kender og elsker Kaj & Andrea – den friske papegøje og frøen med den dybe stemme. Kaj og Andrea har underholdt børn i TV gennem generationer, men morskaben stopper ikke der. Hvor det førhen var nødvendigt at se de to charmerende væsener i fjernsynet, kan du nu få Kaj og Andrea hjem i stuen. Her hos Sundleg har vi nemlig et stort udvalg af Kaj og Andrea legetøj og service. Vi har alt fra puslespil og beanbags til spilledåser og tallerkener fra Kaj og Andrea.

Viser alle 4 resultater

Selvfølgelig lever alle vores Kaj og Andrea produkter op til vores skrappe krav om kvalitet og sikkerhed. Så slip Kaj og Andrea løs i hjemmet med vore skønne legetøj og service fra det charmerende par.

Kaj og Andrea – undervis børnene med hånddukker

Det kan sommetider være svært at fange og holde børns opmærksomhed når der skal fortælles mindre spændende informative ting. Men hvad nu hvis det var Kaj eller Andres som gav informationerne? Mange pædagoger og forældre bruger i dag hånddukker til at undervise børn i alle slags ting, da de fanger og fastholder barnet på en rigtig god måde. Nu kan du købe de søde Kaj og Andrea dukker, spilledåser, service og meget mere. Produkterne fra DR er i rigtig god kvalitet og holder til rigtig mange timers leg. Husk også at se vores dukker, service, legetøj og meget mere med de øvrige figurer fra DR.