a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Dukker & Tilbehør

Dukker & Tilbehør

Leder du efter dukker til datterens dukkevogn, eller måske dukkeseng? Her på siden finder du næsten alt hvad hjertet begærer, uanset om du leder efter en dukke eller tilbehør. Vi har et stort udvalg af dukker og tilbehør til disse, men vi har i vores produktudvalg primært fokuseret på bløde dukker til de mindre børn.

Viser alle 17 resultater

Dukkerne fås i mange forskellige flotte former, farver og med hvert deres unikke udseende. Der er naturligvis kun brugt kvalitets materialer, ligesom alle vores dukker er 100 % fri for skadelige stoffer som for eksempel phthalater.

Dukker til de mindste

Hos sundleg.dk finder du uden tvivl den perfekte dukke. Hvad end du leder efter den helt rette dukke til dit eget barn, eller snarere er på udkig efter en perfekt gaveidé så finder du uden tvivl en dukke, eller andet tilbehør til dukker, her hos sundleg.dk. Hos sundleg.dk er vi forhandlere af mange forskellige dukker fra en lang række af populære mærker, der er kendte for deres høje kvalitet kombineret med funktionalitet og æstetik. Således finder du blandt det store udvalg af dukker noget for enhver smag. Alle dukkerne er meget detaljerede i deres udformning og dukkerne har hver især små karakteristiske træk, der adskiller dukkerne fra hinanden. Udover at dukkernes unikke og detaljerede udseende er med til at gøre dukkerne mere livagtige og virkelighedstro, så bidrager dukkernes detaljerede udseende også til at børn nemmere kan skabe en relation til dukkerne, da det bliver nemmere for børnene at aflæse ansigtsudtrykket hos dukkerne. Således kan dukkerne som du finder hos sundleg.dk være med til at udvikle dit barns evner til at forstå og aflæse de signaler som mennesker omkring dem afgiver. Dette er med til af fremme barnets evne til at føle empati og få en situationsfornemmelse, hvilket bliver brugbart fremad rettet i livet.  De fleste af dukkerne som du finder hos sundleg.dk består af bløde stoffer og materialer, der gør dukkerne særligt anvendelige for helt små børn.

Dukketilbehør

Små børn har et stort behov for at bruge og udvikle alle deres sanser. Derfor føler og smager de ofte på tingene omkring dem, da dette hjælper dem til at fornemme tingene i deres nærvær. Af hensyn til alle børn, hvad end de er helt små eller ældre, er alle dukkerne, som forhandles hos sundleg.dk naturligvis fri for farlige giftstoffer eller phthalater, der kan være skadelige for børn. Dukkerne fra sundleg.dk henvender sig i ligeså høj grad til ældre børn som de henvender sig til de yngste børn. Ældre børn har i højere grad end de helt små børn udviklet de kognitive evner, der er påkrævet for at kunne skabe en form for relation og tilhørsforhold til dukkerne og dukketilbehør. For at fremme dukkernes unikke udtryk, personlige stil og karakter, der gør det nemmere at distancere dukkerne fra hinanden, så har alle dukkerne hos sundleg.dk også deres eget unikke navn. Du finder bl.a. en lang serie af dejligt bløde dukker fra Haba, som alle sammen har en forskellig stil og udtryk og således repræsenterer forskellige kulturer og samfund i verden, alt lige fra dukken Sihu med indianerdragt til dukken Paola, der har en mere Latinamerikansk eller spansk præget stil med mange farver og hovedbeklædning.

Dukke der fremmer empati

Udover de flotte dukker fra Haba så finder du også en lang række af flotte dukker fra Rubens barn. Kendetegnet for dukkerne fra Rubens barn er deres unikke troldelignende udtryk, der skyldes dukkernes pjuskede hår og små søde runde næser. Udover et kæmpe udvalg af dukker i alle former og faconer så har vi også et stort udvalg af tilbehør til dukker hos sundleg.dk. Fælles for tilbehøret til dukkerne hos sundleg.dk er den høje kvalitet, hvilket giver tilbehøret en lang levetid. Hos sundleg.dk forhandler vi kun tilbehør fra anerkendte producenter såsom Kids Concept og Hape, hvilket er din garanti for at alle produkterne og tilbehøret til babydukke er af højeste standard, hvor der er brugt de bedste og mest slidstærke materialer uden farlige giftstoffer. Du finder bl.a. tilbehør til dukker såsom højstole, sengetøj, klapvogne og et væld af forskellige dukkesenge lige fra vugger til himmelsenge. Stort set alt dukketilbehør, der forhandles hos sundleg.dk består af naturtræ, hvilket både giver et helt unikt look, men samtidig også sikrer en lang levetid for de forskellige produkter. Således kan dukke tilbehøret sprede glæde og liv i mange år og gennem flere generationer. Dukkerne i bløde materialer passer perfekt til de mindre børn, og holder til hård leg uden at noget kan gå i stykker. Dukkerne er flotte og virkelighedstro med mange små detaljer, som fregner, smil og meget mere. Dukke tilbehøret er udført i solid træ og holder ligeledes i mange år og kan endda gå i arv fra generation til generation. Bestil i dag og modtag din nye dukke eller tilbehør i morgen!