a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Dukkehuse & Tilbehør

Dukkehuse & Tilbehør

Et dukkehus er en klassiker på ethvert børneværelse, og her hos Sundleg.dk kan vi tilbyde et stort udvalg af kvalitets dukkehuse, der passer til børn i forskellige aldre. Vi har både det helt enkle dukkehus i træ til de mindre børn samt flotte og detaljerede udgaver til de lidt større børn. Et dukkehus kan danne rammen om rigtigt mange timers sjov leg for barnet både alene og sammen med andre.

Viser alle 32 resultater

Børn lærer rigtigt meget af at imitere deres omgivelser og de voksnes hverdag, og her er dukkehuset et rigtigt godt redskab at have ved hånden. De fine dukkehuse på siden herunder er samtidig yderst dekorative at have stående på børneværelset. Se også vores spændende udvalg af tilbehør til stort dukkehus HER Eller vores dukkehus møbler

Dukkehus - nostalgisk eller moderne?

Her hos Sundleg.dk er vi store tilhængere af nye og spændende former for legetøj til børn, men vi er også meget begejstrede for de klassikere, der ganske enkelt aldrig bliver forældede. En af disse klassiske former for legetøj, der stadig holder den dag i dag, og som formentligt altid vil gøre det, er det fine dukkehus, som du finder et stort udvalg af her hos Sundleg.dk. Vi forhandler flere forskellige typer dukkehuse her hos Sundleg.dk, som du kan læse nærmere om herunder.

Dukkehuse er en meget alsidig form for legetøj, der henvender sig til både piger og drenge i stort set alle aldre. Her hos Sundleg.dk kan vi tilbyde et velassorteret udvalg af forskellige former for dukkehuse, der henvender sig til børn i forskellige aldre.

Til de mindste børn har vi nogle enkle dukkehuse, der med deres fine og ukomplicerede design vil kunne bruges af de fleste børn. Når du køber legetøj til de mindre børn, er det vigtigt, at legetøjet ikke besidder små løse eller skarpe dele, som barnet kan komme til skade på. Små børn vil nemlig gerne putte legetøjet i munden. De lidt større børn kan sagtens administrere at lege med mere avanceret legetøj; for deres vedkommende er det faktisk en stor fordel, at dukkehusets design og møblementet bliver mere realistisk udseende. I deres leg imiterer de det, de voksne laver i hverdagen, og det lærer børnene rigtigt meget ved. Dukkehuset skal derfor lægge op til, at en sådan leg og læring bliver mulig.

Dukkehus træ

Mange af dukkehusene her hos Sundleg.dk er dekoreret med flotte farver og mønstre, da det er noget, børn reagerer positivt på. Det gør også dukkehusene meget dekorative at have stående på børneværelset. De er næsten et lille møbel i sig selv.

Her hos Sundleg.dk repræsenterer vi rigtigt mange spændende mærker inden for legetøj til børn i alle aldre, og vores udvalg af dukkehuse her på siden er naturligvis ikke nogen undtagelse. Vores dukkehuse kommer blandt andet fra kendte navne som for eksempel Lundby, Le Toy Van, Janod, Hape og Legler. Mange af disse navne har du sikkert allerede stiftet bekendtskab med, for de er nogle af de førende navne inden for moderne legetøj til børn - også når det gælder moderne dukkehuse.

Dukkehusene her hos Sundleg.dk kommer i mange forskellige stilarter. Mærket Lundby er blandt andet kendt for deres dukkehuse, der trækker på den svenske byggestil. Disse dukkehuse er super hyggelige for børnene at lege med, fordi de kender husene fra børneserier såsom Pippi Langstrømpe, Emil Fra Lønneberg og Alle Vi Børn I Bulderby. Pludseligt kan barnet tage del i Astrid Lindgrens forunderlige univers via de fine svenske dukkehuse, der forhandles her hos Sundleg.dk. Et mærke som Legler designer dukkehuse i en lidt anden stil, hvor det ofte er det moderne byliv samt prinsesse referencer, der præger dukkehusenes udseende. Le Toy Van laver nogle af de absolut flotteste dukkehuse til de lidt større børn med masser af detaljer og lækkert design, som de fleste ældre børn vil kunne få rigtigt mange timers leg til at gå med.

Vi kan her hos Sundleg.dk kort sagt tilbyde dukkehuse i enhver stilart, størrelse, form og ikke mindst prisklasse. Vi har både modeller, der henvender sig til mindre børn samt dukkehuse, der vil kunne underholde de lidt større børn. Sørg altid for at tage hensyn til dit barns alders trin, når du køber legetøj såsom et dukkehus, da det gælder om at finde de modeller, der vil kunne underholde og udfordre barnet bedst muligt.