a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Dukkehus tilbehør

Dukkehus tilbehør

Her finder du altid et stort udvalg i kvalitets tilbehør til dukkehuse. Hvad enten du søger barneværelset, køkkenet, badeværelset eller andet - Så finder du det her. Alle produkter er i populære mærker som er kendt for kvalitet, heriblandt Hape og Le Toy Van. Men husk at lægge mærke til aldersgruppen, da enkelte pakker kan indeholde helt små dele som ikke er egnet til de aller mindste.

Viser alle 4 resultater

 Alt til dukkehuset

Hos sundleg.dk finder du alt, hvad hjertet begærer af tilbehør til dukkehuset. Hvad end du leder efter fuldt inventar til et helt dukkehus, eller blot er på udkig efter det perfekte badekar eller spisebord, så finder du det hos sundleg.dk. Et dukkehus er en unik mulighed for dit barn til at skabe sit eget lille hjem, med sin egen lille familie. Således finder du hos sundleg.dk tilbehør til dukkehuse i forskellige stilarter og inventar til alle tænkelige rum i dukkehuset. Således finder du både tilbehør ned til mindste detalje til badeværelset såvel som til soveværelset. Grundet tilbehørets mange detaljer er det meget vigtigt at du inden køb af inventar eller andet tilbehør tjekker aldersgrænsen for de enkelte dele. Visse dele indeholder en del små dele, der er med til at skabe et gennemført look, men samtidig er det også vigtigt at disse små dele ikke kommer i kontakt med små børn. Hos sundleg.dk finder du dog både tilbehør til dukkehuset som indeholder små dele, men du finder også tilbehør som ikke indeholder små dele og derfor egner sig bedre til mindre børn. Hos sundleg.dk udbyder vi tilbehør til dukkehuse fra nogle af de førende mærker på området. Således finder du bl.a. tilbehør til dukkehuse fra det velkendte og populære Lundby, Hape, Legler, Le Toy Van og Goki. Stilen hos Lundbys tilbehør har et særligt tidsløst design og samtidig er tilbehøret fra Lundby af højeste kvalitet, der sikrer tilbehøret en lang levetid. Således kan dukkehuse og tilbehør fra Lundby uden problemer gå i arv fra generation til generation. På mange måder har Lundbys unikke stil og sans for detaljer medført at Lundbys design i dag nærmest kan opfattes som et samlerobjekt. Du finder hos sundleg.dk både inventar til de enkelte rum, lamper og stik til lamper, samt dukker og meget mere fra Lundby.

Tilbehør til dukkehus

Foretrækker du derimod flere farver og mere spræl i indretningen af dukkehuset så er tilbehøret fra Hape måske mere interessant. Hape er ikke bange for at kombinere materialer i deres design af møbler og andet tilbehør til dukkehuset. Således sætter Hape ofte naturligt træ sammen med stærke og flotte lyse farver, der giver en helt unik energi til hvert enkelt rum i dukkehuset. Uanset hvilken stil eller indretning du er interesseret i, så er det sikkert og vist at dukkehuse i mange tidligere generationer, og i mange generationer fremover, vil sikre mange timers god underholdning til både børn og voksne. Indretning af et dukkehus er en sjov måde at bruge tid sammen med sit barn, da både voksne og børn kan finde glæde heri. Ikke nok med at det er sjovt for både børn og voksne at samle og indrette dukkehuset, så er det ligeledes sjovt at lege med dukkehuset efterfølgende. Ikke mindst er det interessant at se, hvordan dit barn opfatter familielivet. Derudover er et legehus også en god måde for børn at interagere med hinanden på, og de får afprøvet deres evner til at kommunikere og samarbejde. Disse egenskaber er alle nogle som dit barn senere i livet vil få brug for, og det er vigtigt at børn i en tidlig alder lærer at indgå kompromis og ikke mindst kan give plads til andre menneskers følelser og behov, men samtidig også er i stand til at udtrykke egne behov og ønsker klart og tydeligt. Hos sundleg.dk finder du altid tilbehør til dukkehuset til utroligt gode priser. Ydermere, hvis du køber for over 499 kr. hos sundleg.dk er der gratis fragt til hele Danmark. Ligeledes garanterer vi at dine indkøb pakkes og sendes med det samme, hvis du bestiller dine varer inden kl. 13.00 på alle hverdage.