a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Hoppedyr

Hoppedyr

En hoppeko er et super sjovt stykke legetøj, som er med til at udvikle dit barns styrke og balance, samtidig med at dit barn har det sjovt. Vi har hos Sundleg.dk et stort udvalg af sjove og søde hoppedyr, i en bred vifte af farver og former fra nogle af de førende legetøjsmærker. Vi har blandt andet det utroligt søde, lilla elefant hoppedyr fra mærket Image Toys, de sjove Hoppe-ponys fra mærket Kidzz Farm samt Kreas søde hoppeko i flere flotte farver. Alle vores hoppedyr er udført i kvalitets materialer og holder derfor til mange timers leg, og alle er naturligvis helt fri for phthalater og andre skadelige stoffer.

Viser alle 7 resultater

Hoppeko - Styrk barnets balanceevne

Allerede fra en meget tidlig alder har du mulighed for som forælder at styrke og udvikle dit barns motorik og styrke via forskellige former for legetøj, der aktiverer barnet fysisk igennem sjov leg og ballade, der på ingen måde føles kedeligt for barnet af beskæftige sig med. Når det handler om sunde former for leg, gælder det om at fange barnets interesse og kombinere leg med læring på en måde, så barnet har lyst til at give sig i kast med legetøjet samtidig med, at dets naturlige udvikling har gavn af aktiveringen.

Her hos Sundleg.dk kan vi tilbyde rigtigt mange spændende former for sund leg, der har fokus på forskellige områder af barnets naturlige udvikling. Det gælder blandt andet det store udvalg af flotte hoppedyr, som du finder her på denne side hos Sundleg.dk. Hoppedyr er en genial måde, hvorpå du kan hjælpe dit barn godt på vej i dets fysiske udvikling allerede fra en ung alder af. Når barnet leger med hoppedyret, bliver dets balance evne og styrke helt naturligt oparbejdet til et højere niveau, der gavner barnet i dets øvrige motoriske udvikling. Hoppedyrene her hos Sundleg.dk taler både til barnets fin og grov motorik uden, at det bliver forceret eller hårdt for barnet.

Flotte hoppedyr af høj kvalitet

I modsætning til klassiske runde ensfarvede hoppe bolde, er disse hoppedyr udformet i et mere eventyrligt og inspirerende design, der giver barnet lyst til at lege med dem. Af motiver og former inden for udvalget af hoppedyr her hos Sundleg.dk kan blandt andet nævnes heste, køer, elefanter og hunde, der alle er velkendte og elskede motiver hos alle børn. Hoppedyrene kommer i flotte farver og udsmykninger, der fanger barnets interesse. Et mærke som Kidzz Farm står blandt andet bag nogle af de hoppedyr, du har mulighed for at købe her hos Sundleg.dk. Designet hos Kidzz Farm er kendetegnet ved et enkelt og minimalistisk formsprog, der fanger de overordnede karakteristikker ved for eksempel hesten, der overføres til hoppedyres praktiske funktion for at forene det sunde formål med et sjovt udseende. Krea er et andet mærke, der er at finde her i denne kategori hos Sundleg.dk. Deres hoppedyr er ligesom Kidzz Farms udformet i et enkelt og funktionelt design, der er let genkendeligt for barnet. Også mærket Image Toys står bag nogle rigtigt gode bud på flotte hoppedyr til børnene her hos Sundleg.dk. Deres hoppedyr findes både i dyreformer og som runde hoppe bolde med søde dyre motiver på.

Uanset hvilket mærke der står bag hoppedyrene her hos Sundleg.dk, så er den gode og solide kvalitet naturligvis en selvfølge. Vi forhandler kun produkter, der kan leve op til de skrappe krav, som vi har fastsat her på vores online webshop. Legetøjet såsom hoppedyrene skal være sikkert for børnene at anvende både med hensyn til holdbarhed og materiale valg, og så skal de forene leg og læring på den bedst mulige måde. Hoppedyrene her i denne kategori er for eksempel både sjove for barnet at tumle rundt med samtidig med, at de styrker barnets motoriske evner såsom balance evnen og styrke, der er vigtige egenskaber at tage hensyn til i barnets udvikling og opvækst.

Prismæssigt befinder hoppedyrene her hos Sundleg.dk sig på et niveau, hvor alle kan være med. Her hos os behøver overlegen kvalitet nemlig ikke at koste en formue, da vi ønsker at kunne dele den sunde leg med alle børn og deres forældre.