a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Kridttavler

Kridttavler

Så skal der tegnes på kridttavle og hænges magnetdyr op! Her ser du hele vores sortiment af kvalitets tavler. Magnet- og kridttavler er former for legetøj, der kan være både lærerige og sjove. På kridt- og magtavlerne har dit barn nemlig mulighed for blandt andet at skrive beskeder til resten af familien, skrive deres opgaver i hjemmet og deres lektier ned, og eventuelle ønskelister til jul og fødselsdage.

Viser et enkelt resultat

Kridt- og magnettavler giver dit barn mulighed for at have det sjovt med bogstaver og tal, samt at lave deres egne søde og sjove billeder med de sjove magnetdyr, som kan beundres af hele familien.

Tavler med en verden af anvendelsesmuligheder

Kridt og magnet tavler er et genialt redskab til barneværelset, hvad enten man skal hjælpe de små med lektier og forklare de svære regnestykker eller hvis der skal hænges sjove magneter op. Alle kridt og magnettavler på Sundleg er udviklet i Europa og opfylder anturligvis den europæiske samt danske lovgivning - Og endnu vigtigere, opfylder de Sundleg.dks strenge kvalitetskrav samt sikkerhedskrav. Bestil jeres nye tavle i dag og modtag den med posten i morgen!