a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Modellervoks

Modellervoks

Her ser I vores store og farverige udvalg af modellervoks og spændende redskaber, til at lave alverdens sjove ting i den kulørte voks. Med modellervoks kan man rigtigt slå sig løs, og være både kreativ og ambitiøs i sine kreationer. Med modellervoks er det muligt at lave alt mellem himmel og jord, og kun fantasien sætter grænser for hvad der kan kreeres.

Viser alle 8 resultater

Modellervoksen fra SES Creative er i fremragende kvalitet og indeholder ingen skadelige stoffer. Udover de almindelige egenskaber har modellervoksen også den egenskab, at den ikke tørrer ud – Og den kan således bruges igen og igen.

Modellervoks der aldrig tørrer ud

Modellervoksen fra SES Creative er kendt for dens virkelig gode kvalitet og fine egenskaber. Det helt unikke ved denne modellervoks er at den aldrig tørrer ud og derfor giver mange flere sjove timer for børnene. En anden vigtig ting man skal være opmærksom på ved køb af modellervoks er, hvilke stoffer de indeholder. Det er virkelig vigtigt at man sikrer sig at der ikke er skadelige stoffer i barnets modellervoks, da børn jo elsker at proppe ting i munden. Ved køb af modellervoks på Sundleg.dk kan du være helt tryg. Vores produkter er nøje udvalgt ud fra vores helt klare krav om sikkerhed og kvalitet - og vi optager ingen produkter i vores sortiment som kan indeholde skadelige stoffer. Dette er vores kunders sikkerhed for tryg leg.