Din indkøbskurv er tom.

Købmandsbutik

Købmandsbutik

En Købmandsbutik er et must til den lille købmand. Her skifter varer hænder og der betales med kolde kontanter hvilket giver de små en let introduktion til de voksnes verden. En købmandsbutik i træ skal være i solide materialer og kunne holde til lidt af hvert. Derfor har vi nøje udvalgt produkter ud fra vores strenge kvalitetskrav. Se også vores fine købmandsbutikker med dobbeltfunktion, som let kan omdannes til dukketeater.

6 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

6 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

Købmandsbutik til sjov rolleleg

Når dit barn deltager i fantasifuld leg, vidste du så at de rent faktisk udvikler sociale og sproglige færdigheder? Det er fordi når dit barn bruger fantasifuld leg, fokuserer de på andres behov udover bortset deres eget – som for eksempel når barnet leger købmandsbutik, så er der jo en kunde som skal betjenes. Uanset om det er en fantasiven, eller de laver imaginære scenarier med deres legetøj - er det din lille der leger efter behov og ønsker fra en anden. Selvom det ikke er virkelighed, hjælper dette dit barn med at lære mere om sociale færdigheder og andres behov.

Når de laver deres egne historier, kan små børn også udvide deres sprogfærdigheder. Deres sind begynder at kunne omdanne ideer til ord, hvilket gør det lettere for dem at begynde at udtrykke sig selv. Det menes også, at børn, der deltager i fantasifuld leg, har en meget bedre forståelse af grammatik sammenlignet med de ord de har brugt i forhold til børn, som ikke bruger deres fantasi under leg. Selvfølgelig - jo bedre deres sociale og sproglige færdigheder, desto bedre vil de klare sig i skolen. Hvis de deltager i fantasileg med deres jævnaldrende, vil de opleve endnu flere fordele. En del af rolleleg indebærer at lytte til regler givet af andre og som bliver besluttet i fællesskab, så deres lyttefærdigheder udvikler sig også hurtigere.

Købmandsbutik legetøj

Rolleleg kan også hjælpe de små med at kombinere de færdigheder og viden, de har lært hidtil. Det er virkelig vigtigt for børn at få mulighed for at blande færdigheder og viden sammen, da de udvikler sig i et så hurtigt tempo. Tænk bare på den almindelige købmandsbutik legetøj for eksempel. Du vil begynde at se din børns supermarkeds færdigheder forbedres, da de bliver ældre. Det vil starte ganske grundlæggende, hvor de vil lege at være købmand og de vil starte med at sælge varer til deres fantasi kunder. Derefter vil de komme videre til gruppering af specifikke former for legemad sammen, de vil begynde at oprette deres egne butiksskilte og i sidste ende vil de endda begynde at forsøge at udarbejde en købmandsregning. At se dem sætte al deres viden og færdigheder sammen og se dres fremskridt kan være virkelig givende. Det hjælper dem også med at overføre disse færdigheder til hverdagen.

Der findes et hav af forskelligt og sjovt tilbehør til en købmandsleg. Se bl.a. kasseapparat, vægt, og indkøbsvogne

please wait...