a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Købmandsbutik

Købmandsbutik

En Købmandsbutik er et must til den lille købmand. Her skifter varer hænder og der betales med kolde kontanter hvilket giver de små en let introduktion til de voksnes verden. En købmandsbutik i træ skal være i solide materialer og kunne holde til lidt af hvert. Derfor har vi nøje udvalgt produkter ud fra vores strenge kvalitetskrav. Se også vores fine købmandsbutikker med dobbeltfunktion, som let kan omdannes til dukketeater.

Viser alle 7 resultater

Købmandsbutik til sjov rolleleg

Når dit barn deltager i fantasifuld leg, vidste du så at de rent faktisk udvikler sociale og sproglige færdigheder? Det er fordi når dit barn bruger fantasifuld leg, fokuserer de på andres behov udover bortset deres eget – som for eksempel når barnet leger købmandsbutik, så er der jo en kunde som skal betjenes. Uanset om det er en fantasiven, eller de laver imaginære scenarier med deres legetøj - er det din lille der leger efter behov og ønsker fra en anden. Selvom det ikke er virkelighed, hjælper dette dit barn med at lære mere om sociale færdigheder og andres behov. Når de laver deres egne historier, kan små børn også udvide deres sprogfærdigheder. Deres sind begynder at kunne omdanne ideer til ord, hvilket gør det lettere for dem at begynde at udtrykke sig selv. Det menes også, at børn, der deltager i fantasifuld leg, har en meget bedre forståelse af grammatik sammenlignet med de ord de har brugt i forhold til børn, som ikke bruger deres fantasi under leg. Selvfølgelig - jo bedre deres sociale og sproglige færdigheder, desto bedre vil de klare sig i skolen. Hvis de deltager i fantasileg med deres jævnaldrende, vil de opleve endnu flere fordele. En del af rolleleg indebærer at lytte til regler givet af andre og som bliver besluttet i fællesskab, så deres lyttefærdigheder udvikler sig også hurtigere.

Købmandsbutik legetøj

Rolleleg kan også hjælpe de små med at kombinere de færdigheder og viden, de har lært hidtil. Det er virkelig vigtigt for børn at få mulighed for at blande færdigheder og viden sammen, da de udvikler sig i et så hurtigt tempo. Tænk bare på den almindelige købmandsbutik legetøj for eksempel. Du vil begynde at se din børns supermarkeds færdigheder forbedres, da de bliver ældre. Det vil starte ganske grundlæggende, hvor de vil lege at være købmand og de vil starte med at sælge varer til deres fantasi kunder. Derefter vil de komme videre til gruppering af specifikke former for legemad sammen, de vil begynde at oprette deres egne butiksskilte og i sidste ende vil de endda begynde at forsøge at udarbejde en købmandsregning. At se dem sætte al deres viden og færdigheder sammen og se dres fremskridt kan være virkelig givende. Det hjælper dem også med at overføre disse færdigheder til hverdagen. Der findes et hav af forskelligt og sjovt tilbehør til en købmandsleg. Se bl.a. kasseapparat, vægt, og indkøbsvogne.

Fantasifulde rollelege med købmandsbutik

Det hjælper dem med at kombinere færdigheder og viden Fantasifuld leg kan også hjælpe småbørn med at kombinere de færdigheder og viden, de har lært indtil videre. Det er virkelig vigtigt, at børn får mulighederne for at blande færdigheder og viden, når de udvikler sig i så hurtigt tempo. Tænk på den fælles købmandsforretning foregive legescenario for eksempel. Du begynder at se dine små børns købmandskompetencer forbedres, når de bliver ældre. Det starter temmelig grundlæggende, hvor de vil foregive at have en købmandsbutik, og de vil foregive at sælge varer til deres imaginære kunder. Derefter fortsætter de med at gruppere specifikke typer foregive dagligvarer sammen, de begynder at oprette deres egne butikskilte og til sidst vil de endda begynde at prøve at finde frem til dagligvareregningen. Det er virkelig givende at se dem sætte al deres viden og færdigheder sammen og se dem skride frem. Det hjælper dem også med at overføre disse færdigheder til hverdagen. Det øger deres problemer med at løse problemer Under foregive at spille, vil din småbørn støde på en række udfordringer. Husk, at de lærer af verdenen omkring dem, så hvis de ser dig eller andre voksne gennemgå forskellige dilemmaer, vil de begynde at bruge dem som inspiration til deres foregive leg. Det betyder, at de også bliver nødt til at finde frem til løsninger på forskellige problemer, der kan opstå. Fantasifuldt spil kan virkelig øge din lille problemer med at løse problemer, hvilket gør det lettere for dem at løse eventuelle problemer, der måtte vokse op i deres eget liv senere. Det forbedrer følelsesmæssig udvikling En anden fantastisk fordel ved at foregive leg er, at det virkelig hjælper med at forbedre dit lille børns følelsesmæssige udvikling. Ikke kun vil det hjælpe dem til at forstå mere om forskellige følelser, men det vil også hjælpe dem med at udtrykke deres følelser på en mere effektiv måde. Sådan tilskyndes din lillebørn til at deltage i fantasifuldt leg Fantasifuld leg er praktisk talt et naturligt instinkt for din lillebørn, så det betyder, at det er virkelig let at opmuntre dem til at bruge deres fantasifulde evner. Bare begræns den tid, de har lov til at bruge tv på at se tv eller spille på din smartphone, og følg nogle af nedenstående tips: - Giv passende legetøj og rekvisitter - Læs dem flere historier - Giv dem et separat område til deres fantasifulde rolle lege - Spil sammen med dem Ovenstående er de bedste måder at tilskynde dit lille barn til at deltage i mere fantasifulde lege-sessioner. At læse mere for dem er et særligt godt tip, da det hjælper med at opbygge deres fantasi. Gennem historierne lærer de flere scenarier, og dette bliver fulgt op i deres legesessioner. Generelt er fantasifuldt spil ekstremt vigtigt med hensyn til småbørns udvikling. Så hvis du vil hjælpe med at sikre, at dit barn er lykkeligt, sundt og udvikler sig i det rigtige tempo, skal du begynde at tilskynde dem til at bruge deres fantasi i stedet for at se noget på en skærm.