Din indkøbskurv er tom.

Musikinstrumenter til børn

Musikinstrumenter til børn

Stort udvalg af musikinstrumenter til børn. Musik er noget af det skønneste her på jorden, og alle børn elsker musik. Med vores musikinstrumenter til børn, er det muligt for dit barn at slippe kreativiteten løs derhjemme og kreere sin helt egen musik. Her på Sundleg.dk finder du et af landets største sortimenter af musikinstrumenter til børn. Vi har alt fra rytmik sæt fra mærket Haba, til rasle æg, trommer og metal xylofoner fra mærket Vilac samt mange andre spændende produkter.

45 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

45 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

Alle vores musikinstrumenter til børn er i god kvalitet og har en rigtig fin størrelse til børn, som endnu ikke er store nok til de voksnes instrumenter.

Børneguitar | Børnetrommer

Musikinstrumenter børn elsker

Guitarer, trommer, bjælder, fløjter, klaverer, - vi har næsten alt i musikinstrumenter til børn. Og vi har nøje udvalgt instrumenter børn elsker at spille på, og opnår størst udvikling ved. Musikinstrumenter er et genialt redskab til at udvikle børnenes musikalske øre og få noget rytmik ind i de små kroppe, hvilket har vist sig vigtigt for en masse parametre i de smås udvikling. Alle vores børne musikinstrumenter er naturligvis CE godkendt og helt fri for skadelige stoffer.

please wait...