a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Musikinstrumenter til børn

Musikinstrumenter til børn

Stort udvalg af musikinstrumenter til børn. Musik er noget af det skønneste her på jorden, og alle børn elsker musik. Med vores musikinstrumenter til børn, er det muligt for dit barn at slippe kreativiteten løs derhjemme og kreere sin helt egen musik. Her på Sundleg.dk finder du et af landets største sortimenter af musikinstrumenter til børn. Vi har alt fra rytmik sæt fra mærket Haba, til rasle æg, trommer og metal xylofoner fra mærket Vilac samt mange andre spændende produkter.

Viser alle 38 resultater

Alle vores musikinstrumenter til børn er i god kvalitet og har en rigtig fin størrelse til børn, som endnu ikke er store nok til de voksnes instrumenter. Børneguitar | Børnetrommer

Musikinstrumenter børn elsker

Guitarer, trommer, bjælder, fløjter, klaverer, - vi har næsten alt i musikinstrumenter til børn. Og vi har nøje udvalgt instrumenter børn elsker at spille på, og opnår størst udvikling ved. Musikinstrumenter er et genialt redskab til at udvikle børnenes musikalske øre og få noget rytmik ind i de små kroppe, hvilket har vist sig vigtigt for en masse parametre i de smås udvikling. Alle vores børne musikinstrumenter er naturligvis CE godkendt og helt fri for skadelige stoffer.

Fordele ved musikinstrumenter til børn

Musiklegetøj er en klar favorit blandt børn. De får dem til at grine, synge og danse. Frem for alt stimulerer de læring og hjerneudvikling. Musikalske legetøj til børn er et af de sjoveste og vigtigste værktøjer til at stimulere børns sanser og hjerneudvikling. Mens de i øjeblikket er meget populære, er sandheden, at de er blevet brugt i generationer til at fange deres opmærksomhed. Der findes en bred vifte af muligheder når det kommer til musikalsk legetøj. Der er muligheder for enhver alder og smag. Noget legetøj spiller deres egne melodier eller tekster, og nogle har endda lys, der går sammen med lyden. På grund af deres fordele anbefaler specialister dem som en fantastisk måde at stimulere læring på. Hvis du venter en baby snart eller allerede er blevet forælder, så bør du overveje musikinstrumenter til børn. Generelt er musikalsk legetøj til børn ikke bare noget, dine børn kan have det sjovt med. Undersøgelser har vist, at de spiller en rolle i udviklingen af motoriske og sensoriske evner.I løbet af de første 6 måneder af barnets liv fungerer sind og sans for små som en svamp. De absorberer alle de oplysninger, de finder omkring dem. Desuden gør de det på en hurtig og naturlig måde. De virksomheder der producerer pædagogisk legetøj, udvikler deres modeller efter retningslinjer fastsat ud fra børnepsykologi. Deres mål er at stimulere børns opmærksomhed og lære at maksimere barnets evne til at bruge sine sanser.

Musikinstrumenter til små børn

Hvis du allerede har bemærket, at din lille elsker musik, så er det næste trin at give dit barn et musikalsk legetøjsinstrument. I dette tilfælde er dine bedste muligheder børneklaverer, børneguitarer, trommer, tamburiner, bongoer og mikrofoner. Disse musikinstrumenter kommer i versioner for enhver alder. For de yngste børn kan du vælge enkle muligheder med blot et par toner og farver. Disse spiller musikalske skalaer eller bare et par toner.