a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Børneguitarer

Børneguitarer

En børneguitar er et fantastisk begynder musikstrument til børn som skal ud i den musikalske verden. En børneguitar holder til lidt af hvert og fungerer som et stykke legetøj samtidig med at det udvikler barnets rytme og musikalitet. Bemærk at strengeholderne kan strammes med en almindelig skruetrækker, så de ikke går løst når der spilles på dem.

Viser alle 7 resultater

Børneguitar til de mindste

Musikalsk læring er en vigtig del af ethvert barns uddannelse. En højkvalitets børneguitar kan hjælpe med at fremme et barns kærlighed til musik gennem sjovt, kreativt spil. Musik er en indbygget del af alle vores liv, og det at lære at spille et instrument giver børn en større forståelse af den musik der omgiver os. Forskning har vist, at at spille et musikinstrument har mange fordele langt ud over bare musik. Børn, der lærer at spille et instrument, har større hukommelseskapacitet, og at spille guitar opmuntrer til udholdenhed, koordinering, matematikfærdigheder, læsekompetencer og lyttefærdigheder. Desuden skaber musikalsk udtryk en følelse af præstation og reducerer stress.

Legetøjsguitar som begynderinstrument

Når du vælger en kids guitar, er der et par vigtige overvejelser. For det første skal instrumentet være passende. Småbørn og yngre børn kan drage fordel af et holdbart legetøj, mens ældre børn kan være klar til en mindre version af et aktuelt instrument. Afhængigt af dit barns størrelse og egnethed kan en nybegyndergitarr i fuld størrelse være passende. I begyndelsen er kvaliteten måske ikke yderst vigtig, så længe barnet lærer og har det sjovt. Når du køber et nybegynderinstrument, anbefaler vi at købe et musikinstrument til børn der har alt, hvad der behøves for at starte dit barns vej til at lave musik.