a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Børnetrommer

Børnetrommer

En børnetromme er et fantastisk redskab når de små skal afreagere og samtidig udvikle deres musikalitet. Du finder her trommer i rigtig mange forskellige udformninger, farver og med forskellige motiver; og derfor finder du en tromme for enhver smag. Der er blandt vores udvalg en børnetromme til de helt små børn samt lidt større. Blandt andet kan du i vores sortiment både finde congatrommer, lyd trommer, samba trommer og mange flere.

Viser alle 4 resultater

Børnetromme til sjov og læring

Værdien af musik i barndomsudviklingen er ofte undervurderet. Børn der lærer at tromme, lærer for eksempel at fokusere deres opmærksomhed og indsats på een aktivitet. Dette forbedrer børns evner til at koncentrere sig og holde fokus. Et legetøj trommesæt lærer børn om materiel videnskab og videnskaben om lyd. Begyndende så tidligt som første klasse har eleverne evnen til at forstå, at hvert materiale (træ, metal og trommehoveder) har deres egen kapacitet eller evne til at vibrere. At tromme lærer små børn, at lyden opstår gennem vibrationer. Når børnene bliver ældre, kan de lære og forstå mere om videnskaben bag et trommesæt til børn. Percussion instrumenter giver børn mulighed for at lære om frekvens, intervaller og harmoni.

Børnetrommesæt til alle aldersgrupper

Det at spille på et børnetrommesæt hjælper også med den overordnede hjerneudvikling ved at stimulere venstre og højre side af hjernen samtidigt. Børn skal bruge forskellige dele af deres hjerner til at lytte til musikken omkring dem, for at instruere deres krop til at bevæge sig og skabe, og at forstå en rytme, eller at skabe deres egen. Spille musik udvikler analytiske processer på venstre side af hjernen og kreativitet i højre side af hjernen. Børnetrommer er ikke kun til gavn for børns mentale sundhed og udvikling, det er også godt for at hjælpe børn med at udvikle fysisk kondition. At spille på en tromme øger hjertefrekvensen og blodgennemstrømningen. Hele kroppen bruges under trommespil, især fingre, hænder, håndled, albuer, arme, skuldre og ben. Børn får også en bedre forståelse af rytmerne i deres egne kroppe. Hjertet har sin egen stabile rytme, der er nødvendig for at holde kroppen i funktion, og vejrtrækningen involverer ofte også den rytme. Uanset hvilken model af børnetromme du vælger får du, skønne rytmer til ørerne, et motorisk hjælpemiddel til dit barn samt et skønt og farverigt stykke legetøj som dit barn vil elske. Få sød musik til ørerene og skønne timer med dit barn, med én af disse lækre trommer fra vores sortiment. Musikinstrumenter til børn | Børneguitar