a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Xylofoner

Xylofoner

En xylofon kender vi alle fra vores egen barndom. Det er en tidsløs klassiker som børn har spillet på i evigheder - Både derhjemme og i skolen. En Xylofon skal naturligvis kunne holde til lidt af hvert - Derfor skal kvaliteten være i orden. Vi har nøje udvalgt de bedste, så hvis du køber en xylofon hos os kan du være sikker på at den tåler at blive brugt. Men bemærk dog at her er tale om et stykke legetøj, og ikke et professionelt musikinstrument.

Viser alle 7 resultater

Xylofon baby vil elske

Xylophoner til børn er som oftets lavet af træ. Hver bar har en anden længde for at skabe en anden lyd. Kortere længder har en højere tonehøjde end længere længder som har en lavere tonehøjde. Der er alle mulige forskellige typer af xylofoner, der har udviklet sig over hele verden.

Ideer til baby xylofoner og sensorisk leg

Vi anbefaler at du i første del af din sansesession bare giver barnet lov til at lave en masse støj, hvilket er sjovt!Når nyhedsværdien at at når man 'rammer noget med en pind, så kommer der lyde' har klinget af, så kan du begynde at vise dem hvordan man lytter til noterne og mærker vibrationerne. Placér en xylofon på barnets skød og lad dem forsigtigt slå på træbarrene. Spørg om de kan mærke vibrationerne på deres ben. Lad barnet skiftevis ramme blidt og hårdt, og lad dem høre forkskellene mellem bløde og hårdere slag. Der er masse sjov med en xylofon baby vil elske den.