a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Trælegetøj

Trælegetøj

Her på Sundleg.dk fokuserer vi meget på trælegetøj, og du finder derfor altid et af landets største udvalg af netop trælegetøj her hos os. Vi har alt fra puttekasser i træ til de helt små børn, til puslespil og biler i træ til de lidt ældre. Vores udvalg af trælegetøj er fra nogle af de førende legetøjsproducenter som Magni, Legler, Small Foot, Plan Toys,  Hape, og Krea. Du er derfor altid sikret at dit trælegetøj fra Sundleg er i top kvalitet, og at det holder til mange timers leg.

Viser 1–44 af 222 resultater

Alt vores trælegetøj har gennemgået strenge kvalitets tests og lever op til de hårde krav, som vi har til vores legetøj her på Sundleg.dk, der omhandler både kvalitet og sikkerhed.

Trælegetøj uden skadelige stoffer

Her hos Sundleg.dk finder du en skøn blanding af både nye og moderne former for sundt legetøj til børn side om side med mere klassiske former for legetøj såsom udvalget af trælegetøj, som befinder sig her på denne side af vores online webshop. Nogle former for legetøj såsom trælegetøj går ganske enkelt aldrig af mode, og træ er i det hele taget stadig den dag i dag et af de foretrukne materialer, når det kommer til fremstillingen af gedigent legetøj til især helt små børn. Det er det, fordi det er et naturligt og sundt materiale, der er let at bearbejde og forme til sjove former for trælegetøj, der passer til børn i alle aldre. Størrelsen på udvalget af trælegetøj i denne kategori vidner om, hvor anvendt og populært træ er som materiale, når det kommer til fremstillingen af legetøj til børn i alle aldre. Her i Skandinavien har vi ydermere en stærk design tradition inden for anvendelsen af træ, hvilket også skinner igennem i udvalget af trælegetøj her hos Sundleg.dk, hvor det gode og gennemtænkte design går igen over hele linjen.

Udvalget af trælegetøj her hos Sundleg.dk er meget alsidigt, fordi vi ønsker at kunne imødekomme flere forskellige ønsker og behov samtidig med, at vi forhandler trælegetøj til både helt små og lidt større børn. Du finder blandt andet flotte sørøver skibe og seje køretøjer i træ fra det velansete mærke Le Toy Van, der også har designet et rigtigt sødt kasse apparat af træ, der passer perfekt, til når barnet skal lege købmands butik derhjemme på børneværelset. Af andre spændende mærker kan nævnes Janod, Micki, Krea, Hape og Vilac, der alle er kendte navne inden for anvendelsen af træ til fremstilling af trælegetøj til børn i forskellige aldre.

Meget af trælegetøjet her hos Sundleg.dk er dekoreret med søde og ofte velkendte motiver og figurer såsom Barbapapa og bondegårdens mange forskellige dyr. Det er vores erfaring her hos Sundleg.dk, at børn reagerer positivt over for motiver og figurer, som de kan genkende og er begejstrede for, når de skal lege med eksempelvist trælegetøj derhjemme.

Trælegetøj efter alder

Alt trælegetøjet her hos Sundleg.dk er altid tydeligt mærket med, hvilken aldersgruppe det henvender sig til. Det er det, fordi det både med hensyn til barnets sikkerhed samt udvikling igennem legen er vigtigt, at legetøjet er alders svarende. Små børn skal uden risiko kunne putte trælegetøjet i munden, og større børn skal gerne kunne føle sig udfordret og underholdt, hvorfor de kræver trælegetøj med lidt flere detaljer og muligheder, som de kan bruge i deres lærerige lege.

Alt trælegetøjet fås til rigtigt gode priser her hos Sundleg.dk til trods for, at der er tale om gedigen kvalitet og gode materialer. Med trælegetøj kan du altid vide dig sikker på, at legetøjet er sundt for dit barns ve og vel, idet der er tale om et naturligt og organisk materiale. Derudover forhandler vi udelukkende anerkendte mærker her hos Sundleg.dk, der blandt andet producerer deres trælegetøj i henhold til EU's lovgivning på området, så du undgår legetøj, der indeholder phtalater og lignende, der er skadelige for dit barns sundhed.

trælegetøj til børn af højeste kvalitet

Udvalget af trælegetøj her hos Sundleg.dk er altså til dig, der som forælder gerne vil give dit barn det bedste af det bedste, når det kommer til legetøj. Hos os slipper du for besværet med at skulle undersøge legetøjets oprindelse, idet vi kun samarbejder med sikre og anerkendte navne. Dette afspejles blandt andet her i vores flotte udvalg af klassisk, men moderne trælegetøj til børn i alle aldre. Vores altid hurtige service og levering sikrer, at du modtager trælegetøjet hurtigst muligt efter bestilling.