a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Noahs ark legetøj

Noahs ark legetøj

Noahs ark legetøj har været populært i evigheder. Vi har samlet en række flotte og farverige produkter, indenfor enhver kategori. Vores Noahs ark legetøj spreder sig lige fra puttekasser til uroer, og legetøj med Noahs ark er en populær gave idé.

Viser alle 4 resultater

Noahs ark puttekasse

Som forældre ønsker vi at yde det allerbedste for vores børn. Som forældre bør vi fokusere på at købe et legetøj, der kan introducere forskellige færdigheder og hjælpe med barnets udvikling. Legetøj bør ikke kun underholde barnet, men også opfylde en pædagogisk rolle. Puttekasser har underholdt og udfordret børn i århundreder, og dette klassiske legetøj er et must for dit barn. Basisversionerne består af træ- eller plastik-kuber eller bolde med forskellige formede udskæringer sammen med tredimensionale former for at passe tilsvarende formede huller. Børn elsker udfordringen ved at montere figurerne gennem en bestemt åbning. Efterhånden som børn lærer at forstå og skubbe formerne ind i hullerne, så udvikler og forbedrer de deres finmotoriske- og problemløsningskompetencer.

Noahs ark trælegetøj udvikler finmotorikken

Koordinering af bevægelser af de mindre muskler i hænder og fødder er kendt som finmotoriske færdigheder. Udviklingen og styringen af disse færdigheder er afgørende for daglige aktiviteter som at spise, samle ting mellem fingrene, skrivning og mange andre små hverdagsprojekter. Når børn fornemmer forskellige former i hånden, drejer dem og passer dem i tilsvarende huller, hjælper det med at udvikle disse færdigheder. Ud over dette hjælper noahs ark legetøj med at fjerne formerne fra terningerne og skubbe dem ud i udviklingen af grovmotoriske færdigheder, hvilket er afgørende for overordnet udvikling og styrkelse af kroppen. Når barnet gør noget for at få en reaktion, lærer og forstærkes begreberne om årsag og virkning. Forståelsen af dette kognitive koncept giver et barn mulighed for at forudsige hvad der kunne ske og reflektere over, hvad der forårsagede noget at ske. Nysgerrighedsneviauet hos en baby er ekstremt høj. Et barn vil simpelthen rulle en bold for at se, hvor den ender henne, eller trykke på en knap for at kontrollere, om det giver lyd. Han / hun manipulerer genstanden igen og igen for at få resultater. Observationen hjælper dem med at forstå årsagssammenhæng. En Noahs ark puttekasse er det perfekte legetøj til at introducere dette koncept. På samme måde forstår barnet begrebet objektets varighed. Selvom formen er midlertidigt ude af syne, ved barnet, at ved at åbne terningen, så kan barnet kan finde den igen.