Din indkøbskurv er tom.

Puttekasser

Puttekasser

En puttekasse er et stensikkert hit blandt de mindre børn. Puttekasser er med til at udvikle dit barns sind, og kan underholde dit barn i mange og lange stunder. Vores puttekasser er lavet i forskellige materialer, som stof og træ, og fås i mange forskellige sjove og flotte designs.

16 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

16 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

Blandt andet kan man fra mærket Wonderworld få et flot puttehus i træ, mens mærket Janods udgave er lidt mere avanceret. Janod har nemlig lavet en puttelastbil med dyr som har to funktioner, da den kan bruges både som dyretransport og puttekasse. Se vores mange flotte puttekasser i klassisk design. De fleste er udført i solidt træ for at sikre mange års holdbarhed.

En puttekasse styrker barnets finmotorik

Puttekasserne styrker barnets hånd til øje koordination samt finmotorikkken. Ydermere trænes barnets evne til at skelne mellem forskellige former, farver mm. En puttekasse er en tidsløs klassiker som sikrer mange timers sjov for de mindste. Alle puttekasser på Sundleg.dk er nøje valgt til sortimentet på grund af deres holdbarhed samt det faktum at de er 100% fri for skadelige stoffer.

please wait...