a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Puttekasser

Puttekasser

En puttekasse er et stensikkert hit blandt de mindre børn. Puttekasser er med til at udvikle dit barns sind, og kan underholde dit barn i mange og lange stunder. Vores puttekasser er lavet i forskellige materialer, som stof og træ, og fås i mange forskellige sjove og flotte designs.

Viser alle 18 resultater

Blandt andet kan man fra mærket Wonderworld få et flot puttehus i træ, mens mærket Janods udgave er lidt mere avanceret. Janod har nemlig lavet en puttelastbil med dyr som har to funktioner, da den kan bruges både som dyretransport og puttekasse. Se vores mange flotte puttekasser i klassisk design. De fleste er udført i solidt træ for at sikre mange års holdbarhed.

En puttekasse styrker barnets finmotorik

Puttekasserne styrker barnets hånd til øje koordination samt finmotorikkken. Ydermere trænes barnets evne til at skelne mellem forskellige former, farver mm. En puttekasse er en tidsløs klassiker som sikrer mange timers sjov for de mindste. Alle puttekasser på Sundleg.dk er nøje valgt til sortimentet på grund af deres holdbarhed samt det faktum at de er 100% fri for skadelige stoffer. Puttekasser har eksisteret i årtier. Det er et klassisk stykke legetøj, fordi de ikke kun underholder børn, de fungerer også som læringsredskaber. Puttekasser består af tredimensionale former lavet af plast eller træ. De tredimensionale former svarer til huller med formstørrelse i en beholder. De små kan manipulere formene til at passe korrekt ind i hullerne, og så snart beholderen fyldes, dumper de dem igen ud igen. Der er mange fordele ved puttekasserne. Lærere og forældre kan bruge dem i et førskolemiljø til at undervise i former og figurer.

Fordele ved en puttekasse

Udover den indlysende fordel at introducere små børn for forskellige former og farver, har de også andre fordele. De forbedrer fingerfærdighed og hjælper børn med at finpudse deres gode motoriske kompetencer. Dette hjælper med håndskriftog kreativ leg. De lærer også de små i årsag og virkning. Når de sætter formen gennem hullet, forsvinder den, men når de ser i beholderen, så er den der stadig. Puttekasser kommer i alle forskellige størrelser og variationer. Nogle har grundlæggende former kun beregnet til små børn under 2 år. Disse har normalt en kasseformet beholder med cirkel, firkantet, rektangel og trekanthuller. Mere avancerede formsortere til børn 3 og ældre har mere komplekse former som pentagoner og halvmåner. Nogle gange er disse beholdere runde og kræver af barnet, at holde og dreje det for at finde det korrekte hul. Nyere design kan endda spille små melodier eller lyse op, hvis barnet indsætter formerne korrekt. Puttekasser er desuden ideelle til daginstitutioner, førskoleundervisning og hjem. De færdigheder børn lærer at lege med disse klassiske legetøj er uerstattelige. Når lærere og forældre aktivt involverer sig i legen med legetøjet, så hjælper det små børn til udviklingsmæssigt at trives.