a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Udklædning

Udklædning

Leder du efter udklædning? Måske Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg eller måske en farlig ridder fra middelalderen, så har Sundleg lige hvad du skal bruge. Med vores store udvalg af kostumer og udklædning til børn, kan dit barn klæde sig ud som mange spændende ting. Kostumer og udklædning lægger op til mange timers aktiv leg.

Viser alle 18 resultater

Kostumer og udklædning til børn i god kvalitet

Kostumerne fra Sundleg.dk er i god kvalitet og kan vaskes ved lave grader. Alle vores kostumer og udklædninger er naturligvis CE-mærkede.Alle vores kostumer er, ligesom vores øvrige sortiment, testet for at sikre en optimal holdbarhed og kvalitet i produkterne - Hvilket sikrer at vores kostumer til børn holder i flere år og måske endda kan gå i arv til lillebror eller lillesøster. Har du nogensinde ønsket at du var en anden, bare for en kort tid? Når børn leger med udklædning, kan dit barn være nogen han kan lide, fra en superhelt til kongen af slottet. Og mens børnene leger med udklædning, er det også en meget vigtig aktivitet der hjælper dem med at opbygge deres ordforråd såvel som sociale færdigheder.

Tiger kostume er et hit

Der er ikke helt tilfældigt, at du finder en kasse med udklædningslegetøj i de fleste førskoleklasser. Fordi førskolelærere ved, at når børn bruger deres fantasi, arbejder de også med en række andre vigtige udviklingsmæssige og følelsesmæssige egenskaber. Når din datter leger sygeplejerske eller læge, og kontrollerer hendes dukker ved hjælp af et "stetoskop", så kører hendes tanker hurtigt. Når din dreng han forestiller sig selv som en racerkører, lærer han faktisk - ikke at køre selvfølgelig - men handlingerne ved at sidde i en bil, bruge en sikkerhedssele og sætte nøglen i tændingen.Og chancerne er, at dit barn er ikke tavs når han leger med udklædning. Leg med udklædning, især når det sker med andre børn, tilskynder til at deles, samarbejde og at socialisere. Børn der tillader deres fantasi at køre vildt, bliver store problemløsere som voksne fordi kreativ tænkning vokser med leg, brug og praksis.