a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /  Babylegetøj, Babylegetøj, Babyspejl, Børneværelset, Legetøj, Legetøj til 1 årig, Legetøj til 2 årig, Tilbud  /  Lille Mirror Castle, Spejlslot fra Jeppe Hein

Lille Mirror Castle, Spejlslot fra Jeppe Hein fra Jeppe Hein

På fjernlager

Du modtager din pakke inden for 2-6 hverdage

249,00 DKK 99,00 DKK

The Mirror Castle, Lille spejlslot er skabt af Jeppe Hein

The Mirror Castle er skabt af den danske kunstner Jeppe Hein og er et legetøj der handler om identitet, fantasi og et ønske om at give børn adgang til at anvende spejl i deres eksisterende legeunivers. De fire rum i spejlslottet har en tredobbelt spejleffekt, da to af siderne reflekterer hinanden og skaber en følelse af uendelig plads.

The Mirror Castle er baseret på en enkel ide om at tilbyde et imaginært rum – en slags scene hvor barnet selv kan lade fantasien fylde rummet ud. Værktøjet er et spejl slot og instruktøren er barnet selv.

The Mirror Castle består af 2 typer af akryl i tre lag. De to yderste lag er akryl med spejlfolie på indersiden. Det midterste lag er akryl / petg – En forstærket akryl der gør spejlet solidt og stærkt. The Mirror Castle er CE mærket og godkendt til børn.

Kort om Jeppe Hein
Jeppe Hein som er dansker lever og bor i Berlin og i København. Han er velkendt for sine bevægelige skulpturer og sensor kontrollerede installationer, der tit er interaktive. Jeppe Hein arbejder med elementer som spejle, vand, ild og røg. Han udstiller over det meste af verden og har herhjemme udstillet på blandt andet Statens Museum for Kunst og ARoS.

Model: Lille

25 på lager

Yderligere information

Køn

,

Leveringstid

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille Mirror Castle, Spejlslot fra Jeppe Hein”

Du kunne også være interesseret i...