a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /  Mærker

Mærker

Her finder du alle vores forskellige mærker. klik på et mærke og se hvilke varer vi har i butikken.

På Sundleg.dk finder du kvalitetsvarer fra en bred vifte af kendte kvalitetsmærker, lige fra de internationale og prisvindende Lamaze, Haba, Wonderworld, Janod og Vilac til de anerkendte danske mærker som Krea, Moover toys, Silly U, Maki og mange flere. Her finder du ikke billigt "no name" kinesisk plastik legetøj, men derimod kun kvalitets legetøj fra de populære og førende mærker - Hvilket er med til at give en tryghed i legen. Alle mærker i sortimentet lever op til vores utrolig høje kvalitets- og sikkerheds krav, men er samtidig konkurrence dygtige på prisen.

Bredt udvalg af legetøjsmærker

Her hos Sundleg.dk sætter vi en ære i at kunne tilbyde vores kunder og deres børn det absolut bedste inden for moderne legetøj og udstyr til børn i alderen 1-10 år. Vi går aldrig på kompromis med hverken prisen eller kvaliteten, når vi udvælger nye varer og mærker til vores flotte og inspirerende hjemmeside for børn og deres forældre. På denne side kan du se vores komplette udvalg af mærker her hos Sundleg.dk, og der er rigtigt mange forskellige at vælge imellem.

De forskellige mærker, der forhandles her hos Sundleg.dk, har alle forskellige styrker og kvaliteter, der gør dem til gode kandidater, når det gælder den absolutte elite inden for børns sundhed og trivsel samt sjov og underholdende leg. Fælles for alle de forskellige mærker er, at de er produceret inden for EU's grænser. Det er et aktivt valg, vi har truffet her hos Sundleg.dk kun at føre mærker, der hører under EU’s lovgivning omkring fremstilling af legetøj til børn. Det har vi gjort for at kunne sikre vores kunder, at de mærker, der forhandles her hos Sundleg.dk, ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier, der kan være til gene for børnene i deres udvikling, sundhed og generelle trivsel. Standarden og kvaliteten skal ganske enkelt altid være højest muligt, når du handler her hos Sundleg.dk, og det afspejler sig blandt andet i udvalget af forskellige mærker, som du kan se nærmere på herover.

Af mærker, der forhandles her hos Sundleg.dk, kan vi blandt andet nævne Maki, der står bag de populære KREA serier, som er at finde på rigtigt mange danske børneværelser. Dernæst er også Haba et af de mærker, der skal have en bemærkning med på vejen, fordi de altid formår at levere lækre produkter i sublim kvalitet, der virkeligt udfordrer og udvikler barnet på en god og sund måde. Også Moover, Just Be Kids og Tiny Love kan fremhæves som nogle af de rigtigt gode mærker, der er at finde her hos Sundleg.dk.

Der er naturligvis mange flere lækre mærker at vælge imellem herover, som du kan læse nærmere om i de respektive kategorier. Vigtigst er det at understrege, at alle mærker lever op til den høje grad af standard, som du er vant til her hos Sundleg.dk, og som er rammesat af EU's egen lovgivning på området. De forskellige mærker byder på spændende og unikke måder, hvorpå du kan styrke dit barns naturlige udvikling igennem sjov og lærerig leg.

Her hos Sundleg.dk forsøger vi altid at imødekomme så bred en kundeskare som muligt, hvorfor vores forskellige mærker henvender sig til børn i alle aldre og på alle udviklings trin. På den måde kan vi tilgodese så mange ønsker og behov som muligt uden at skulle gå på kompromis med den overordnede kvalitet her hos Sundleg.dk. Der skal kort sagt være noget for alle, og der skal være noget for den enkelte.

Dit barn fortjener kun det bedste, og med så stort et udvalg af forskellige mærker som det, du finder her hos os, er der rig mulighed for at finde det perfekte stykke legetøj til børneværelset, hvad enten det er til dit eget barn, eller det skal gives i gave til gudbarnet, nevøen, barnebarnet eller lignende. Her på hjemmesiden har du let adgang til et stort udvalg af mærker til børn, og vi garanterer hurtig og sikker levering, efter du har afgivet din bestilling her hos os. Du behøver således aldrig at gå på kompromis med hverken pris, kvalitet, service eller udbud, når du vælger at handle her hos Sundleg.dk.