Din indkøbskurv er tom.

Bestway

Bestway

Bestway er bedst kendt for deres havepools, badedyr og badetilbehør. Men Bestway er også engageret i udviklingen af andre høj kvalitets, innovative og sportslige fritidsprodukter. Bestways produktsortiment omfatter forskellige produkter til at opfylde behovene hos folk fra alle samfundslag, fra surfbrætter, over alverdens pools og spabade, oppustelige luftmadrasser, til gummibåde og dagligdags oppustelige badedyr. Hos Bestway mener de at forbrugernes tilfredshed er alfa og omega.

24 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

24 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

For at sikre 100% tilfredshed hos alle kunder, arbejder forskellige Bestway afdelinger sammen i udvikle virksomhedsstrategier og løsninger, herunder Technology Center, Central Laboratory, kvalitetssikring Center, vertikalt integrerede Manufacturing System, og etableringen af Bestway Kundeservice Centre i alle større kontinenter. 

Grundlagt i 1994, Bestway (Bestway Global Holding) har specialiseret sig i oppustelige fritidsprodukter, vandsport produkter og mange andre. Med et vertikalt integreret operationssystem, er Bestway engageret i forskning og udvikling, produktion, salg og logistik.

please wait...