Din indkøbskurv er tom.

Bodil Elefanten

Bodil Elefanten

Den søde Bodil elefant er lavet af det danske firma KREA, som laver tidens mest populære legetøj, og står bag denne skønne serie af produkter og legetøj fra Far Til Fire serien. Far Til Fire og den lille kørende Bodil elefant har nu i flere generationer underholdt børn i alle aldre samt deres forældre, og nu har du mulighed for at få den skønne og velkendte figur fra filmene ind i hjemmet. En Bodil elefant bliver hurtigt barnets tro følgesvend - Og de holder til en masse timers hård leg grundet den høje kvalitet.

2 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

2 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

Lille Pers Bodil elefant er blevet et hit hos mange børn, hvorfor den søde lille elefant fra Far Til Fire filmene pryder mange af de produkter, du finder herunder. Det være sig eksempelvist fine kopper, tallerkner og bestik til familiens mindste medlemmer.

Bodil elefant - En landskendt elefant

Træk elefanten Bodil Kjær blev landskendt, da hun som tro følgesvend til lille Per blev trukket med rundt over alt.
Selv i dag så mange år efter, elsker børn at trække rundt med den søde og charmerende lille elefant.
Modsat dengang kan elefanten i dag fås i tre forskellige størrelser, lige fra den lille på 18 cm. til den helt store på 40 cm.
Et stort hit blandt de små! Serien er fremstillet i holdbare materialer og uden brug af skadelige stoffer. Bestil den populære far til fire Bodil i dag og modtag den i morgen.

please wait...