a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Rubens Barn

Viser alle 5 resultater

Rubens barn – de sødeste empatidukker

Mød Eric, Nora, Max, Emma, Molly og Nils blandt mange. Disse smukke håndlavede dukker er perfekte til opmuntring af empati. Anatomisk korrekt og nuttet udseende. Disse dukker elsker at blive krammet, madet, skiftet og leget med ligesom en ægte baby. De er egnede til den nyfødte og er perfekte til ældre søskende til at øve sig på og lære om omsorg for en ny baby.Dukkerne fra Rubens barn er bløde håndlavede dukker designet til at udvikle børns empati gennem leg. Disse dukker har en blød krop og ansigtsegenskaber skulptureret af blødt stof, hvilket giver dem et mere følelsesmæssigt og realistisk udseende. Disse dukker af høj kvalitet bliver hurtigt en blød følgesvend, som barnet kan have med sig overalt. Udviklingsmæssigt øger de kreativitet, interaktion og selvbevidsthed gennem leg. De er perfekte til følelsesmæssig udvikling og vil sandsynligvis ende med at være en fast bestandel i dit barns legetøj. Deres ”tunge” bagdel gør dem perfekte som empati dukker, og hjælper børn med at håndtere traumatiske hændelser. De tilbyder en beroligende tilstedeværelse, er nemme at snakke med, og føles som om de plejer en rigtig baby. Rubens Barn dukkerne fra den originale serie er 50 cm lange og vejer 1000g. Disse smukke dukker er velegnede fra 3 år og gør fremragende ledsagere og empatidukker. Deres tøj kan fjernes og udskiftes, og dukkerne kan endda gå i vaskemaskinen. Perfekt til opmuntring af følelsesmæssig udvikling, empati og rollespil. Disse dukker er klar til at deltage i ethvert eventyr, dit barn kan forestille sig. De populære dukker fra den svenske dukkeproducent Rubens Barn, har skabt disse søde og betagende empatidukker siden 1996. Deres intention og mål var at skabe dukker som lærer og fremmer barnets tidlige evner til empati. Målet er, at barnet gennem legen med dukkerne udvikler sig til forstående og sociale voksne. Den emotionelle forståelse for andre mennesker er drivkraften bag Rubens barn. Som nævnt ovenfor, så har dukkerne også en fantastisk evne til vække glæde og omsorg hos ældre demente. Dukkerne har nemlig et udtryk der vækker smil og glæde. De kommer i over 100 forskellige udgaver og alle er designet med tanke for glæde, smil og empati.

Rubens dukke – et sikkert hit hos børnene

Den aller første Rubens dukke blev udviklet til at hjælpe autistiske børn, og udvalget er senere udvidet til at omfatte demens dukker, empati dukker og håndlavede dukker, som børn vil bare elske! Hver dukke er håndlavet med blødt materiale, har et superblødt skulpteret ansigt og en vægtet bund, så dukken føles autentisk. En Rubens dukke er også anatomisk korrekt - de har sågar både tunger og navler, så barnet kan identificere sig med dukken. Sortimentet er bredt og der findes dukker fra 0+, så de er perfekte gaver til nyfødte , og ecobuds serien er ideel til dem der ønsker 100% økologiske dukker. Hos Sundleg.dk har vi erfaret, at disse dukker kan hjælpe børn når en ny søskende kommer ind i huset, samt at det er den perfekte gave at give det lidt ældre barn, da en Rubens barn dukke kan hjælpe dem med at håndtere deres følelser på dette tidspunkt.

Rubens baby til de mindste

Rubens Baby dukker er den perfekte dukke til babyer. Rubens Baby dukker er anatomisk korrekte, og ligesom en rigtig baby elsker de at blive båret, krammet, madet og set efter. De er gode til en ældre søskende, når en ny baby kommer. Barnet kan skifte deres bleer, og endda få en babyslynge. Perfekt til at praktisere og udforske empati, tålmodighed og børnepasning sammen. Disse dukker er lidt mindre end originalen og vejer 700 g og er 45cm høje.