Din indkøbskurv er tom.

Schleich

Schleich

Schleich er en ældre tysk virksomhed, som de fleste kender for deres små figurer i hård og blød plast, i uovertruffen kvalitet. Kvaliteten er så god, at de fleste nok kan huske at have arvet Schleich som er produceret for mange år siden.

47 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

47 vare(r)

pr. side

Sorter stigende

Schleich legetøj i mange varianter

I årtier har Schleich lavet dyrefigurer med omhu og kvalitet. Disse håndmalede figurer fås i hundreder af omhyggeligt designede og udformede versioner. Men de er alle dedikerede til at hjælpe børn med at lære og vokse gennem alle faser af deres unge liv. Sundleg.dk tilbyder et enestående udvalg af Schleich legetøj til dyr, hvilket gør det nemt for dig at finde den perfekte gave til ethvert barn i enhver alder eller køn.

Vores Schleich fantasi husdyrlegetøj inkluderer smukt farvede haner og høner samt søde kalve, SMå får og lam og en række andre Schleich legetøj. Schleich tilbyder også et fantastisk udvalg af smukke hingste, hopper og føl til de børn (og voksne) der brænder for heste.

Schleich dyre-serien inkluderer også almindelige husdyr som hunde og hvalpe. Hvis dit barn elsker vilde dyr, finder du også et stort udvalg af vilde dyrefigurer lige fra søde kaniner til ædle løver med store manker.

please wait...