Din indkøbskurv er tom.

Hvad er Sundleg - og hvem står bag?


Sundleg.dk er en webshop fyldt med gode kvalitetsvarer.
I det daglige bestræber vi os på at opnå en høj kundetilfredshed, fornuftige priser og en hurtig levering. Vores varesortimentet gennemgås dagligt for at sikre de bedste kvalitets produkter.

Nøgleordet er "kvalitet"!

Hos Sundleg.dk kan vi ikke prale af Danmarks allerstørste sortiment, og vi vil heller ikke garantere markedets laveste priser. Vi har dog prisgaranti på en hel række varer! Til gengæld giver et køb hos os, en tryghed og en sikkerhed for kvalitet i produktet. Sundleg.dk sælger kun legetøj som er garanteret fri
for pthalater, parabener og andre skadelige stoffer. Samtidig har alle produkter naturligvis EU godkendelse.

Det er vigtigt at forældre kan have tillid til det legetøj børnene leger med, og at der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Samtidig stiller vi meget høje krav til legetøjets kvalitet, så vi er sikre på at det holder til mange timers god leg.

 

Vi elsker glade kunder og vi går gerne 'den ekstra mil' for at gøre alle tilfredse

Når du handler hos Sundleg.dk er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Skulle du fortryde dit køb, eller faldt en gave ej i god smag, så kan du frit returnere din vare og få denne ombyttet til en anden / andre inden for 90 dage.

Vi håber i finder hvad i skal bruge, ellers er i velkomne til at kontakte os - God fornøjelse med siden!
Vi har desuden lager ved Ringsted, hvorfra vi leverer pakker ud til lokalområdet - GRATIS (Dog min. køb 100 kr.) Læs mere om det under vores handelsbetingelser.

please wait...