a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Badebassiner & Tilbehør

Badebassiner & Tilbehør

Her ser I vores store udvalg af badebassiner og babypools fra Intex og Bestway. Begge mærker er blandt de mest populære mærker indenfor badebassiner i Danmark. Både Intex og Bestway er kendt for gode priser, og med over 40 års erfaring i faget, må man sige at Intex ved hvad der skal til for at lave produkter i virkelig god kvalitet.

Viser 1–44 af 97 resultater

Badebassin til haven

Når solens stråler varmer dejligt på kroppen, så er det tid til at overveje, om du bør investere i et badebassin til haven. Der er nemlig intet skønnere for ungerne, end at plaske rundt i en have pool. Det er sommerens højdepunkt, når badebassinet tages frem. Det er dejligt nemt bare at opuste bassinet op, og lade det klare vand fylde det op. Have pool kommer i et væld af forskellige størrelser, farver og former. Det er naturligvis stærrelsen på din have eller terrasse, der afgører hvilken størrelse der passer til dig og din famile. Er dit barn stadig helt lille, så vil et baby badebassin helt sikkert falde i god jord. Dit barn vil eksle dig for det, når de varme sommerdage kan bruges i et svalende badebassin baby. De er utroligt nemme at samle og fylde med vand. Du kan med fordel overveje, om du vil have et badebassin med fast kant. Det giver dit barn en støtte og noget at gribe om. Du er naturligvis lige i nærheden, men den faste kant på badebassinet vil give dit barn en god rygstøtte. Et af de mest populære svømmebassin til haven, er helt klart de flotte svømmebassiner fra Bestway. De er rigtigt populære og findes i mange haver rundt om i landet. Deres gode kvalitet, flotte farver og kraftige vinyl, kendetegner et svømmebassin fra Bestway.

Vandleg i haven

Når først badebassinet er fyldt, så er det oplagt af have lidt tilbehør til børnepoolen. Vi har smalet en lang række af det allermest populære tilbehør til din have pool. Hvad med en farverig badebold med søde motiver? Eller en sjov luftmadras formet som en is? Mulighederne er mange, og her hos Sundleg.dk finder du en oversigt over alt det sjove tilbehør til vandleg. Tit og ofte, så er det det enkle tilbehør som hitter blandt børnene. Det er de sjove badedyr, oppustelige madrasser og vandkander som går igen i ungernes badebassiner. Og når alle vennerne er på besøg, så er det jo oplagt at lade dem plaske rundt i en børnepool. Vi har samlert en lang række af kvalitetsbassiner, så du hurtigt og nemt kan fylde dit badebassin og lade dit barn nyde de skønne sommerdage i haven. Har du spørgsmål til svømmebassin eller tilbehør, så kontakt os endelig på mail. Intex laver alt fra sjove badebassiner og børnepools i forskellige faconer og farver til de større børn, til søde babypools med skygge til de helt små. I vores udvalg af badebassiner finder du også sjove legebassiner, der lægger op til mange timers hygge og leg i solen.