a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
  • No products in the cart.
  /    /  Badedyr

Badedyr

Badedyr er et must! Det er altid skønt at bade, både i svømmehallen, på ferie og i badebassinet i haven. Her på siden kan du finde badedyr og udstyr til både dig og dit barn til de hyggelige badetimer. Vi har et stort udvalg af badedyr og udstyr i mange sjove og skønne former, designs og farver. Vi har blandt andet den oppustelige krokodille, som man kan boltre sig med i swimmingpoolen, og arm- og baderinge, der er med til at gøre legen i vandet mere sikker.

Viser alle 5 resultater

Badedyr og sjov vandleg

Når sommeren er kommet, så er det tid til at finde badebassinet frem eller tage en tur på stranden. Og badedyr er et absolut must til de små. Det er intet skønnere end at flyde på en delfin eller en sjov krokrodille. Hos Sundleg.dk kan vi tilbyde dig et stort udvalg at de sjoveste, flotteste og farverige badedyr. De fleste af os voksne husker nok også, at da vi var små så var dét at plaske rundt i vand en af sommerens absolutte højdepunkter. Og efter en skøn dag i poolen eller på stranden, så er man så dejligt og naturligt træt, at man hurtigt går til køjs. Det er nemlig vandleg og pjasken rundt, som giver mange af de gode sommerminder vi husker i mange år frem. Derfor er badedyr perfekte til de små som skal lære at svømme. De giver en god ballast og støtte, så barnet lærer vandet at kende på en tryg og sikker måde. Og med far eller mor lige i nærheden, så er det en tryg måde at nyde det svalende vand på.

Badedyr til pool

En af de mest solgte badedyr til pool er bestways grønne krokodille. Den kommer i to forskellige størrelser, så den passer til din pool. Den må siges at være en vores bestsellere og har altid været et hit blandt de små. Med to solide håndtag er det både en dejlig flydekrokodille, og sikrer samtidig at barnet kan holde godt fast i den. Er dit barn mere til spækhuggere eller delfiner, så tilbyder vi dig også disse. Vi opdaterer hele tiden vores sortiment med badedyr, så du både kan finde de sjove, de finurlige og de klassiske badedyr til pool. Når du køber et af vores oppustelig badedyr, så køber samtidigt en vare som er udvalgt på baggrund af vores høje krav om kvalitet. Dette omfatter blandt andet, at vi kun forhandler badedyr af højeste kvalitet fra producenter med et godt renomé. Disse producenter kender vi indgående og samarbejder med dem fordi, at de går op i sikkerhed, kvalitet og EU lovgivning. Derfor kan du roligt lade dit barn lege med vores store udvalg af badedyr. Se vores store udvalg af badedyr og udstyr herover, og find hvad I skal bruge på jeres ferie eller til de hyggelige stunder i svømmehallen.

Se også vores store sortiment af badebassiner og tilbehør - klik her for at se produkterne